Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Foto: Mikkel W. Nielsen.

Windows-chef: Sådan kommer vi ud til de danske it-chefer

Målsætningen med Windows 8 er at slå salget af Windows 7, som fik en forrygende start. For at få it-cheferne med på vognen, har Microsoft en tobenet strategi.

Læs mere:
Windows 8 er fed - men bliver næppe populær

It-cheferne delte: Er Windows 8 værd at satse på?

Den officielle lancering af Windows 8 sparker for alvor gang i kodegigantens salgsmaskine, selv om styresystemet har været tilgængeligt for Microsofts storkunder med software-aftaler siden august.

Og de danske it-chefer kan forvente at blive kontaktet fra to fronter.

"Vi vil først og fremmest bruge vores store partnerkanal til at nå de danske it-chefer. Det er den metode, vi altid anvender, og med stor succes," fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows hos Microsoft i Danmark.

Har I stillet partnerne en ekstra gulerod i sigte for at få sparket gang i salget?

"Nej, det har vi ikke, men vores succes er betinget af partnerne, så det er en helt fast del af vores samarbejde. Men vi har en række kampagner, eksempelvis et lancerings-event for vores kommercielle kunder."

Microsoft har desuden afsat interne ressourcer til at sælge Windows 8.

"Vi har også interne account managers, der taler med it-cheferne. Deres opgave er at oplyse om de fordele, der er ved den nye platform og de produkter, som ligger rundt om styresystemet," siger han til Computerworld.

Bedre en Windows 7

Har i opstillet et mål for hvor mange licenser, der eksempelvis skal sælges inden for et halvt år, før Windows 8 er en succes?

"Nej, der er ikke sat antal på. Men når det er sagt, så skæver vi hele tiden til salget for Windows 7, der var vores bedst - og hurtigst sælgende operativsystem. Det er vores klare målsætning at slå Windows 7," siger Martin Thorning Hansen.

Læs også:

Windows' skæbnedag: Hele it-verdenen holder vejret.

Så meget kommer Windows 8 til at koste.

Video og billeder: Storslået lancering af Windows 8.

Windows 8 er fed - men bliver næppe populær

It-cheferne delte: Er Windows 8 værd at satse på?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.