Test: Windows 8 smadrer Windows 7 på opstart

Når det gælder opstart, bliver Windows 7 slagtet af Windows 8. Se her hvor stor forskel der er på opstart med det gamle og det nye styresystem fra Microsoft.

Vi har i en uges tid testet Windows 8, som er det nyeste styresystem fra Microsoft.

Det byder på en ny visuel brugergrænseflade, der tidligere blev kaldt Metro, men som nu går under navnet 'Modern UI Style'.

Med sine firkantede og dynamiske felter springer den i øjnene, men det er ikke det eneste sted, hvor Windows 8 adskiller sig fra Windows 7.

Det gælder nemlig især på opstartstiden.

Vi har testet forskellen i hastigheden på to bærbare HP ProBook 6550b med fuldkommen ens hardware. Begge maskiner var udstyret med Windows 7, men den ene blev opdateret med Windows 8.

Opstartstiden på computeren med Windows 7 var omkring 45 sekunder, mens maskinen med Windows 8 blot var cirka 15 sekunder om at starte styresystemet - og det var muligt at bruge cursoren.

Altså en voldsom forbedring. Det er ikke mange år siden, at man snildt kunne brygge en god kop kaffe, mens Windows startede.

I dag er opstartstiden dog ikke længere så vigtig, som den har været. De fleste nyere bærbare computere som de tynde ultrabooks kan gå i dvale i dagevis og alligevel være i stand til vågne på få sekunder.

Her er en video, der viser opstartsduellen mellem Windows 7 og Windows 8:
[video splash=105236]0ac81324-ccf6-67f0.mp4[/video]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft: Slut med at overføre data til USA - garanterer at al data fra EU-kunder fra næste år kan blive i Europa
Det er slut med at sende data over Atlanten for Microsoft, der nu over for alle sine bekymrede kunder med et nyt 'pledge' garanterer, at al europæisk data kan blive i europæiske datacentre og ikke vil blive sendt til USA. Se Microsofts løfte her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.