Artikel top billede

Facebook-stifter Mark Zuckerberg har flere gange afvist rygter om en kommende Facebook-telefon. Men nu er der dukket en benchmark-test op på nettet.

Avis: Her er Facebook-telefonens specifikationer

Nu skulle den være god nok: Facebook er på vej med sin helt egen telefon. Læs her, hvordan den sociale telefon kommer til at præstere.

Læs også:
Rygte: Nu kommer Facebook-telefonen

Her er Facebooks reelle guldgrube: Dit privatliv

Rygterne om en Facebook-telefon har været sejlivede på trods af, at Facebooks egen stifter Mark Zuckerberg flere gange og senest i september har forsøgt at aflive dem. 

Men den skulle være god nok :

Facebook er på vej med sin egen telefon, og det bliver HTC, som står for fabrikationen.

Det skriver mobil-mediet Pocket-Lint.com, som er kommet i besiddelse af en benchmark-undersøgelse, hvori HTC-telefonen med navnet HTC Opera UL indgår.

HTC Opera UL skulle ifølge Pocket-lint.coms kilde blive produceret specifikt til Facebook, og oven i al hemmelighedskræmmeriet kan kilden oven i købet afsløre, at telefonen er forsinket - uden dog at fortælle, hvornår Facebook-telefonen rammer, eller oprindeligt skulle have ramt markedet.

Det bliver en Android

Den mystiske HTC-telefon er ifølge Pocket-lint.com blevet benchmarket, og denne benchmark-test afslører, at den kommende Facebook-telefon bliver baseret på Android 4.1.1 med navnet Jelly Bean.

Desuden viser benchmark-testen, at HTC Opera UL vil have en 1,4 gigahertz processor uden dog at afsløre, om det bliver en enkelt- eller dual-core processor.

Det forventes dog at blive en hurtig dual-core processor, da grafikkortet eftersigende skulle være Qualcomm Adreno 305, der ofte er blevet parret med dual-core-processorer.

Selve touch-skærmen bliver med en opløsning på 1280 X 720.

Gadget-mediet Slash Gear beretter i rygtestrømmen, at Facebook undervejs i projektet skulle have hyret flere Apple-folk med både software- og hardware-erfaring fra iPhone- og iPad-udviklingsprojekterne. 

Læs også:
Rygte: Nu kommer Facebook-telefonen

Her er Facebooks reelle guldgrube: Dit privatliv




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere