Artikel top billede

Julegodten: Prygl strøm på din smartphone med denne mini-turbine

Vil du undgå, at din smartphone løber tør for strøm i juletrafikken? Frygt ej - ønsk dig denne oplader med håndsving.

Lidt sved på panden og nogle minutters hårdt arbejde med højre hånd.

Mere skal der ikke til at redde dig ud af en kritisk situation, hvor din telefon er løbet tør for strøm.

Det kræver blot, at der ligger en såkaldt BoostTurbine 2000 under træet den 24. december.

Boost Turbine 2000 er en oplader med indbygget batteri, der kan lade dine gadgets op ved hjælp af et indbygget håndsving, når der ikke er en stikkontakt inden for rækkevidde.

Bygget på nødhjælps-teknologi

Den smarte oplader er produceret af Silicon Valley-virksomheden Etón (ikke at forveksle med skjorteproducenten af samme navn), der gennem flere år har produceret sol- og hånddrevne transistorradioer, der blandt andet benyttes af Røde Kors i katastrofeområder.

Men nu har virksomheden også produceret et forbrugerprodukt til dagligdagens små nødsituationer. Boost Turbine virker med fleste smartphones, og Etón hævder, at bare et minuts arbejde med håndsvinget kan producere nok energi til, at du kan foretage et 30 sekunders telefonopkald eller sende et par vigtige sms-beskeder.

Har du pisket håndsvinget så kraftigt, at Boost Turbines indbyggede 2000 mAH lithium batteri er ladet fuldt op, vil den være i stand til at lade de fleste smarthphones fuldt op, hævder Etón.

Boost Turbine er kapslet ind i et aluminium-chassis og kan købes i fire forskellige farver - rød, hvid, sort og sølv. På Etóns hjemmeside kan den købes for 60 dollar, hvilket svarer til knap 350 kroner eksklusive forsendelse til Europa og eventuel told.

Det kan være en genial julegave, som du kan tage med på sommerens campingtur, juleturen til den svenske ødegård eller måske bare i det propfyldte DSB-tog på vej hjem fra juleferien i den anden ende af landet.

Bestil den i Étons webshop.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.