Artikel top billede

Julegodten: Prygl strøm på din smartphone med denne mini-turbine

Vil du undgå, at din smartphone løber tør for strøm i juletrafikken? Frygt ej - ønsk dig denne oplader med håndsving.

Lidt sved på panden og nogle minutters hårdt arbejde med højre hånd.

Mere skal der ikke til at redde dig ud af en kritisk situation, hvor din telefon er løbet tør for strøm.

Det kræver blot, at der ligger en såkaldt BoostTurbine 2000 under træet den 24. december.

Boost Turbine 2000 er en oplader med indbygget batteri, der kan lade dine gadgets op ved hjælp af et indbygget håndsving, når der ikke er en stikkontakt inden for rækkevidde.

Bygget på nødhjælps-teknologi

Den smarte oplader er produceret af Silicon Valley-virksomheden Etón (ikke at forveksle med skjorteproducenten af samme navn), der gennem flere år har produceret sol- og hånddrevne transistorradioer, der blandt andet benyttes af Røde Kors i katastrofeområder.

Men nu har virksomheden også produceret et forbrugerprodukt til dagligdagens små nødsituationer. Boost Turbine virker med fleste smartphones, og Etón hævder, at bare et minuts arbejde med håndsvinget kan producere nok energi til, at du kan foretage et 30 sekunders telefonopkald eller sende et par vigtige sms-beskeder.

Har du pisket håndsvinget så kraftigt, at Boost Turbines indbyggede 2000 mAH lithium batteri er ladet fuldt op, vil den være i stand til at lade de fleste smarthphones fuldt op, hævder Etón.

Boost Turbine er kapslet ind i et aluminium-chassis og kan købes i fire forskellige farver - rød, hvid, sort og sølv. På Etóns hjemmeside kan den købes for 60 dollar, hvilket svarer til knap 350 kroner eksklusive forsendelse til Europa og eventuel told.

Det kan være en genial julegave, som du kan tage med på sommerens campingtur, juleturen til den svenske ødegård eller måske bare i det propfyldte DSB-tog på vej hjem fra juleferien i den anden ende af landet.

Bestil den i Étons webshop.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere