Artikel top billede

Julegodten: Popstjerne forvandler din iPhone til en "genial kameratelefon"

Popstjernen Wiil.i.am hævder, at hans nye tilbehør kan forvandle din smartphone til en geniusphone.

Black Eyed Peas-stjernen Will.i.am har produceret en dyr, men speciel julegave til alle iPhone-hobby-fotograferne derude.

Der er tale om et stykke iPhone-tilbehør ved navn i.am+, der angiveligt kan forvandle det ellers ganske glimrende iPhone-kamera til noget, der minder om et ægte kompakt-kamera.

Will.i.am's tilbehør klipses ovenpå telefonen og gør det muligt at håndtere telefonen på samme måde som et almindeligt kompaktkamera.

Derudover følger der tre forskellige ekstra objektiver med. Blandt andet et makro-obektiv og et såkaldt fiskeøje-objektiv, som hurtigt kan skrues af og på telefonen.

Forbedret billede-kvalitet

Will.i.am hævder, at tilbehøret giver en dramatisk forbedring af billedernes kvalitet.

"Vi har vores egen billedsensor og en bedre blitz. Du skal bare docke din telefon i vores enhed, der straks vil forvandle din smartphone til genius-phone," siger han til den britiske avis The Daily Telegraph.

De første udgaver af i.am+ vil kun virke med iPhone 4 og iPhone 4S, mens der til næste år vil komme en udgave til iPhone 5, der blandt andet vil indeholde et 5 x zoom-objektiv og en billedesensor, der forvandler telefonens kamera på 8 megapixel til et med en opløsning på 14 megapixel.

I første omgang vil i.am+ dog kun komme i to udgaver, der begge virker med iPhone 4 og 4S. De kommer til at koste 199 pund og 299 pund, hvilket svarer til henholdsvis cirka 1800 kroner og cirka 2700 kroner.

Indbygget tastatur

Den dyre udgave af kameraet er blandt andet kendetegnet ved at have noget så bizart som et indbygget qwerty-tastatur.

Du kan vælge mellem to farve-varianter - en variant i sort og grå samt en mere bling-bling-agtig udgave i hvid og guld.

Will.i.am har desuden fået udviklet en særlig Instagram-agtig-app, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige filtre, ligesom du også får adgang et online fotogalleri på siden www.i.am

Selve kameraet kan kun købes gennem den britiske varehus-kæde Selfridges.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere