Artikel top billede

Julegodten: Popstjerne forvandler din iPhone til en "genial kameratelefon"

Popstjernen Wiil.i.am hævder, at hans nye tilbehør kan forvandle din smartphone til en geniusphone.

Black Eyed Peas-stjernen Will.i.am har produceret en dyr, men speciel julegave til alle iPhone-hobby-fotograferne derude.

Der er tale om et stykke iPhone-tilbehør ved navn i.am+, der angiveligt kan forvandle det ellers ganske glimrende iPhone-kamera til noget, der minder om et ægte kompakt-kamera.

Will.i.am's tilbehør klipses ovenpå telefonen og gør det muligt at håndtere telefonen på samme måde som et almindeligt kompaktkamera.

Derudover følger der tre forskellige ekstra objektiver med. Blandt andet et makro-obektiv og et såkaldt fiskeøje-objektiv, som hurtigt kan skrues af og på telefonen.

Forbedret billede-kvalitet

Will.i.am hævder, at tilbehøret giver en dramatisk forbedring af billedernes kvalitet.

"Vi har vores egen billedsensor og en bedre blitz. Du skal bare docke din telefon i vores enhed, der straks vil forvandle din smartphone til genius-phone," siger han til den britiske avis The Daily Telegraph.

De første udgaver af i.am+ vil kun virke med iPhone 4 og iPhone 4S, mens der til næste år vil komme en udgave til iPhone 5, der blandt andet vil indeholde et 5 x zoom-objektiv og en billedesensor, der forvandler telefonens kamera på 8 megapixel til et med en opløsning på 14 megapixel.

I første omgang vil i.am+ dog kun komme i to udgaver, der begge virker med iPhone 4 og 4S. De kommer til at koste 199 pund og 299 pund, hvilket svarer til henholdsvis cirka 1800 kroner og cirka 2700 kroner.

Indbygget tastatur

Den dyre udgave af kameraet er blandt andet kendetegnet ved at have noget så bizart som et indbygget qwerty-tastatur.

Du kan vælge mellem to farve-varianter - en variant i sort og grå samt en mere bling-bling-agtig udgave i hvid og guld.

Will.i.am har desuden fået udviklet en særlig Instagram-agtig-app, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige filtre, ligesom du også får adgang et online fotogalleri på siden www.i.am

Selve kameraet kan kun købes gennem den britiske varehus-kæde Selfridges.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.