Artikel top billede

Julegodten: Lad BMW designe din mus

Her er computermusen med et radikalt anderledes design, som garanteret vil vække opmærksomhed på dit skrivebord.

BMW's designere har udviklet den nye Level 10 M computermus sammen med Thermaltake, som nok er bedst kendt for sine pc-kabinetter og andet udstyr til entusiastiske selvbyggere. Musen har et meget unikt design med en åben ramme og indbygget lys i syv forskellige farver.

Level 10 M bliver markedsført som computermusens svar på en sportsvogn. Den bruger et let metal, der også anvendes i luftfarten, og den har et specielt system til luftcirkulation, som skal forhindre svedige hænder.

Musen henvender sig tydeligt til spilfolket med sine elleve knapper og en Z-tast, der kan bruges til at skifte mellem fem foruddefinerede profiler.

Det skulle være en meget nøjagtig - opløsningen bliver angivet til 8.200 dpi. Det er selvfølgelig især en fordel i spil, hvor markøren skal places meget nøjagtigt.

Level 10 M sælges for 100 dollar i fire farvevarianter. Det er ikke en trådløs mus, så man slipper desværre ikke for det medfølgende usb-kabel.

Den moderne computermus fik sit store gennembrud med de grafiske brugerflader i 1980'erne, og de fleste mus ligner efterhånden hinanden til forveksling. BMW har skabt et produkt, der bryder med de kendte design-normer for mus.

Samarbejdet mellem BMW Designworks og Thermaltake har også resulteret i det meget usædvanlige Level 10 pc-kabinet. Det er en kolos på 30 kilo, som ligner en bilmotor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.