Artikel top billede

Julegodten: Brænd kalorier af foran computeren

Stillesiddende arbejde koster hurtigt et par kilo på sidebenene. Men hvorfor ikke kombinere dit hæve-sænke-bord med et løbebånd og brænde fedt af, mens du alligevel arbejder?

Hvor mange timer sidder du foran computeren hver uge? Det er formentlig en del, og det stillesiddende arbejde kan hurtigt komme til at koste i det store kalorieregnskab. 

Men der er ingen grund til at ende som en sørgelig udgave af Michelin-manden.

Hvorfor ikke kombinere et løbebånd med din arbejdscomputer? Lyder det vanvittigt?

Måske, men det bliver faktisk brugt.

Det fortæller iværksætteren Anders Saugstrup om i denne video, hvor han demonstrerer sin lille hjemmearbejdsplads, der er bygget op omkring et løbebånd.

Du behøver ikke være den store handy mand for selv at få sådan en løsning. 

Der findes forskellige producenter, som har specialiseret sig i at skabe skriveborde som Walkstation og Treadmill Desk, der kan stå oven på et løbebånd. 

TrekDesk Treadmill Desk koster 479 dollar, hvilket svarer til 2.800 kroner. Men så er fragt og løbebånd ikke inkluderet i prisen.

Steelcase Walkstation koster fra 4.000 dollar, cirka 23.000 kroner, og det er inklusive løbebånd.

Der er i øvrigt ingen grund til at løbe for at brænde fedt af. Ifølge amerikanske undersøgelser kan du få et vægttab på op mod 20 kilo på et år, hvis du spadserer lige under to kilometer i timen på en almindelig otte timers arbejdsdag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.