Artikel top billede

Julegodten: Urtepotten der selv vander dine blomster

Hverken din dovenskab eller din totale uvidenhed om blomster kan holde dig fra at dyrke grøntsager i dit køkken.

Er du typen, der glemmer at vande dine blomster? Så kommer elektronikken til hjælp.

Click & Crow er den perfekte potteplante for dovne hunde - og gadget-fetichister.

Click & Crow er en letbetjent, elektronisk potteplante, der får ting til at vokse helt uden ejermandens engagement. Du skal intet vide om blomster og grøntsager eller huske at vande. Det styrer elektronikken.

Potten har indbygget sensor og pumpe og en lille vandtank, der fyldes få gange og selv vander, når det er nødvendigt. Når man køber sin intelligente potte, skal man også investere i en "plante-patron", der indeholder frø, gødning og den nødvendige software.

Faktisk vil firmaet gerne sammenligne produktet med en printer og en printerpatron. Det vil sige, at når planten er død, kan man udskifte "plante-patronen" med en ny.

Nogle af valgmulighederne er krydderurter, peber- eller chiliplanter.

Potteplanten kører på fire AA-batterier, som kan holde den kørende i op til 12 måneder.

Potteplanten kan bestilles nu. For cirka 350 kroner får du også frø med til din første plante. Se mere på Click&Crow.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere