Artikel top billede

Julegodten: Smart miniprojektor til dine Instagram-billeder

Tjek den her lille retro-lysbilledefremviser, hvis du savner de gamle dage med lysbilleder.

Vil du gerne vise dine Instagram-billeder fra juleferien frem for alle dine venner og bekendte, der ikke nødvendigvis selv er aktive på den populære fototjeneste?

Så kan du overveje at skrive miniprojektoren Projecteo på din ønskeseddel.

Helt i Instagrams ånd har Projecteo et retro-design, der giver associationer til den klassiske lysbilledefremviser Kodak Carousel.

Dog med den afgørende forskel, at Projecteo ikke fylder mere end en tændstikæske.

Et hit på Kickstarter

Projecteo er et Kickstarter-projekt, der oprindeligt søgte 17.000 dollar (knap 98.000 kroner)  i finansiering. Men i skrivende stund har den lille projektor indsamlet tæt på 80.000 dollar (cirka 460.000 kroner), og der er stadigvæk syv dage tilbage af indsamlingen.

Lysbillederne er lagret på en lille filmrulle, der på afstand kan ligne en lille Oreos-kiks. Du bestiller flere film via Projecteos hjemmeside.

Ikke overraskende virker den lille projektor bedst i et mørkt lokale, og den kan producere billeder, der er godt 75 cm brede.

Får du en Projecteo i julegave, kommer den dog ikke til at ligge under juletræet. Ifølge Projecteo vil enheden først kunne leveres til februar.

Du kan støtte Projecteo på Kickstarter, hvor du for en donation på 25 dollar (145 kroner) får en Projecteo samt et hjul til lysbilleder.
IT-JOB

Hansen Technologies Denmark A/S

Software Developer

Conference Manager

Full-stack udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.