Artikel top billede

Julegodten: Giv din smartphone en skærm på bagsiden

Nyt iPhone-cover er også en e-bogslæser.

E-bogs-læsere med e-ink-teknologi har en klar strømbesparende og læsevenlig fordel i forhold til almindelige smartphones. Men nu kan du snart kombinere de to ting.

IPhone-coveret popSLATE passer til iPhone 5, men gør mere end at beskytte telefonen: Den tilføjer cirka 70 gram ekstra vægt - og en masse ekstra funktionalitet.

Med et popSLATE-cover får iPhonen en ekstra skærm på bagsiden. En skærm der benytter e-ink.

Det betyder ikke, at man får en ekstra fuldt funktionsdygtig skærm, men en ekstra skærm, der kræver meget lidt strøm, er fleksibel og kan aflæses i selv stærk solskin - og altid er tændt.

Skærmen kan bruges til at vise billeder, tekster eller screenshots fra telefonen. Se videoen nederst.

Coveret kan bruges til at give sin telefon et mere dynamisk, personligt præg, men en mere praktisk måde at anvende bagsideskærmen på kunne være under en ferie, hvor man gerne vil spare på strømmen. Ved at tage et screenshot af en rute og lægge den ud på bagside-skærmen har man adgang til et stillbillede, der ikke bruger meget strøm.

PopSLATE er stadig kun et projekt på crowdfundingportalen IndieGoGo, men på vej til at blive et færdigt produkt.

Popslate - The Second Screen Experience Pitch from popSLATE on Vimeo.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere