Artikel top billede

Julegodten: Her er den perfekte gave til nørd-far

Twine er en gadget, der ligner et stykke sæbe, men i virkeligheden er det den perfekte julegave til den digitale gør-det-selv-mand.

Det ligner et stort stykke sæbe.

Men i virkeligheden er den lille farvestrålende dims et smart stykke teknologi ved navn Twine.

Selv om Twine ikke er større end en pakke cigaretter, gemmer den på en lang række sensorer, der blandt andet kan registrere bevægelser og temperaturændringer.

Herudover har den en indbygget internetforbindelse, der gør den i stand til at sende dig en mail eller en sms-besked, hvis en af målerne giver et udslag.

Til nørder og sommerhusejere

Det er ikke bare den perfekte julegave til en ægte geek-dad. 

Det er også en ganske praktisk løsning, hvis du eksempelvis har et sommerhus.  

Her kan du have en Twine liggende, der sender dig en besked, når temperaturen ryger under frysepunktet, og du skal ud og skrue op for varmen, hvis du vil undgå frostskader. 

Hvis vi skal tro virksomheden bag Twine, Supermechanical, er det supersimpelt at indstille Twine. Du behøver hverken installere programmer eller have kendskab til programmering for at få Twine til at virke. 

Du skal blot logge ind på Twines hjemmeside, hvor du kan indstille enheden ved opstille nogle simple regler, som minder om dem, der bruges på hjemmesiden If This Then That.

Eksempelvis kan du lave en regel, der træder i kraft, når temperaturen falder til under 10 grader. Når det sker, kan du vælge en handling, som Twine skal udføre. Typisk vil det være, at den skal sende en sms eller mail med en selvvalgt tekst.

Kreative ideer

På Twines hjemmeside findes der et debatforum, hvor du kan hente masser af inspiration til, hvordan du kan anvende din Twine.

Den koster 99 dollar eller knap 570 kroner (eksklusive forsendelse) i en basisudgave, der kun har Wi-Fi, indbygget temperatursensor samt en sensor, der registrerer, om Twine vender med fronten opad eller nedad.  

Men du kan også vælge dyrere udgaver, der blandt andet indeholder en fugtsensor og en magnetisk sensor, der kan registrere, hvis en magnet nærmer sig eller fjerner sig fra enheden. Sidstnævne kan eksempelvis bruges, hvis du vil have Twine til at give dig besked, hvis en dør eller skuffe bliver åbnet. 

Den dyreste Twine sælges til 175 dollar, altså cirka 1.000 kroner.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.