Artikel top billede

Julegodten: Hold retro-jul med denne seje flippermaskine

Lav din iPad om til en flippermaskine og få revanche for teenageårenes sviende nederlag på den lokale grillbar.

Hvis du er gammel nok, husker du sikkert flippermaskinerne fra den lokale grillbar i 80'erne og 90'erne. 

Men efterhånden som spillemaskinerne er blevet afløst af spillekonsoller i hjemmet, er det næsten blevet umuligt at finde en ægte flippermaskine.

Nu kan du dog få dig et gedigent retro-trip, hvis du køber eller ønsker dig Duo Pinball iPad Controller, der kan forvandle din iPad til en flippermaskine

Med Duo Pinball iPad Controller placerer du din iPad i en holder, der  har en knap på hver side og en fjeder, der kan skyde den virtuelle flipperkugle afsted.

Bruger bluetooth

Du tilslutter Duo Pinball iPad Controller til din iPad ved hjælp af bluetooth, og som i de gode gamle dage er det tilmed muligt at snyde ved at ryste maskinen.

Virker maskinen som lovet, skal du blot selv tilsætte lidt friturestank og acne-plaget hud, og så er det næsten som at være 14 år igen. 

Duo Pinball iPad Controller koster 449 kroner og kan købes via Apples danske netbutik.

Med Duo Pinball iPad Controller følger desuden adgang til en flippermaskine-app med fem gratis spil. Du skal dog være opmærksom på, at det ifølge vores oplysninger er den eneste app, maskinen virker med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.