Artikel top billede

Ups! Vrede iPhone-brugere sov over sig

En del iPhone-brugere vågnede op til en ubehagelig overraskelse på årets første dag. Måske var du en af dem.

På Apples debatforum og på twitter vrimler det med vrede udbrud fra iPhone-brugere, der sov over sig 1. januar.

Da de frustrerede iPhone-brugere vågnede op, kunne de konstatere, at "forstyr ikke"-funktionen stadigvæk var aktiv flere timer efter det tidspunkt, hvor den var planlagt til at slukke.

Med "Forstyr ikke"-funktionen er det som navnet antyder muligt at planlægge, hvornår du ikke vil generes af telefonopkald, sms'er og notifikationer.

Funktionen har ingen indflydelse på de alarmer, du indstiller i iOS' indbyggede ur-app, men den slukker for notifikationer fra alle apps fra tredjepart.

Sidste år havde Apple et lignende problem med iOS, hvor de indstillede alarmer ikke virkede, som de skulle, den 1. januar.

Er du en af dem, der er berørt af problemet med "forstyr ikke"-funktionen", er der hjælp at hente. Blandt andet kan du følge disse råd:

1. Sluk for selve "forstyr ikke"-funktionen i indstillingerne.

2. Skift tidsplan i indstillingerne for funktionen. Skift derefter tilbage igen.

3. Vil du ikke forstyrres efter midnat, kan du indstille funktionen til at starte et minut før, altså 23.59.

4. Sluk og tænd din telefon.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.