Artikel top billede

LinkedIn-brugere vælter til: Runder vigtig milepæl

Det sociale netværk tiltrækker stadig flere brugere, viser ny opgørelse.

Læs også:

Her er seks supergode LinkedIn-tips

Det er i år 10 år siden, det sociale netværk LinkedIn blev lanceret.

Konceptet med at lade brugerne profilere sig via deres professionelle identitet og indgå i forskellige fag-relavante netværk har vist sig yderst holdbar.

LinkedIn havde i det seneste årsregnskab 3.177 ansatte og en omsætning på omkring tre milliarder kroner.

Nu meddeler selskabet, at antallet af LinkedIn-brugere netop er nået en ny milepæl.

"LinkedIn tæller nu flere end 200 millioner medlemmer i vores netværk og er repræsenteret i flere end 200 lande," skriver senior vice president Deep Nishar i et blogindlæg.

"Det har været fantastisk at opleve, hvordan vores medlemmer har været i stand til at transformere deres profesionelle liv via Linkedin. Du forstår først for alvor mulighederne med LinkedIn, når du begynder at fokusere på de individuelle succes-historier," skriver LinkedIn-chefen.

Her er der størst vækst

Danmark er et af de lande, hvor LinkedIn har haft en betydelig succes, og netværket bruges i dag i høj grad også til job-rekruttering.

Det er dog stadig i hjemlandet USA, at den suverænt største gruppe af brugere findes - hele 74 millioner amerikanske profiler findes der. Der er 11 millioner i England og 18 millioner i Indien, kan man læse i blogindlægget.

Der er efter sigende i omegnen af en million danske bruger-profiler på LinkedIn.

Det fremgår også, at den største vækst i øjeblikket finder sted i lande som Tyrkiet, Columbia og Indonesien.

LinkedIn har dog ikke kun haft success. Sidste sommer blev netværk ramt af en kæmpe password-skandale, da 6,5 millioner passwords havnede på en russisk hacker-hjemmeside.

Læs også:

Her er seks supergode LinkedIn-tips




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere