Teleselskabet 3's kunder: I er altså ramt af nedbrud

3's kunder melder om længerevarende problemer på virksomhedens mobildatanetværk, men det kan 3 ikke selv nikke genkendende til.

Læs også:

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag

Flere kunder meldte onsdag via 3's Facebook-side og via Twitter om et længerevarende nedbrug på 3's datanet i København.

Men det kan virksomheden ikke selv ikke genkendende til.

"Vores net var ikke nede i store dele af København. Vores netværk var nede mellem klokken 21 og 22," fortæller 3's kommunikationschef Stine Green Paulsen.

Hun fremhæver, at de brugere, der har skrevet, ikke har været ramt af et generelt nedbrud, men derimod har haft enkeltstående problemer.

"Vi modtager information fra vores netværksfolk, der monitorerer vores netværk, og det kan godt være, at der er én kunde, der har haft et problem i samme tidsrum, men der har ikke været et generelt netværksproblem," siger Stine Green Paulsen.'

3's netværksafdeling finder alle problemer selv
Ifølge kommunikationschef, har virksomhedens netværksafdeling, så godt styr på netværket, at virksomheden opdager alle generelle problemer helt selv.

Så jeres netværksafdeling opdager alt selv?


"De opdager jo ikke noget for den enkelte. Hvis personen har haft et enkeltstående netværksproblem, betyder det jo ikke, at andre har haft det på samme tidspunkt," fortæller hun.

Så kunderne kan ikke opleve generelle problemer, uden at jeres netværksafdeling opdager det?

"Der kan jo have været udfald ved hans mast på det tidspunkt, og det melder vi ikke ud, hvis det kun drejer sig om én mast. Det var ikke noget stort på problem, jeg havde for eksempel forbindelse under hele forløbet." fortæller Stine Green Paulsen.

Ifølge kommunikationschefen bestod problemet i, at kunderne ikke kunne oprette forbindelse til 3's netværk gennem den PDP-protokol, der bruges til at mobil-datakommunikation.

"Fejlsøgningen blev eskaleret videre til Ericsson, der løste problemet klokken 22:00. Sådan noget gang sker engang imellem," afslutter hun.

Læs også:
3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.