Artikel top billede

Teleselskabet 3's kunder: I er altså ramt af nedbrud

3's kunder melder om længerevarende problemer på virksomhedens mobildatanetværk, men det kan 3 ikke selv nikke genkendende til.

Læs også:

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag

Flere kunder meldte onsdag via 3's Facebook-side og via Twitter om et længerevarende nedbrug på 3's datanet i København.

Men det kan virksomheden ikke selv ikke genkendende til.

"Vores net var ikke nede i store dele af København. Vores netværk var nede mellem klokken 21 og 22," fortæller 3's kommunikationschef Stine Green Paulsen.

Hun fremhæver, at de brugere, der har skrevet, ikke har været ramt af et generelt nedbrud, men derimod har haft enkeltstående problemer.

"Vi modtager information fra vores netværksfolk, der monitorerer vores netværk, og det kan godt være, at der er én kunde, der har haft et problem i samme tidsrum, men der har ikke været et generelt netværksproblem," siger Stine Green Paulsen.'

3's netværksafdeling finder alle problemer selv

Ifølge kommunikationschef, har virksomhedens netværksafdeling, så godt styr på netværket, at virksomheden opdager alle generelle problemer helt selv.

Så jeres netværksafdeling opdager alt selv?

"De opdager jo ikke noget for den enkelte. Hvis personen har haft et enkeltstående netværksproblem, betyder det jo ikke, at andre har haft det på samme tidspunkt," fortæller hun.

Så kunderne kan ikke opleve generelle problemer, uden at jeres netværksafdeling opdager det?

"Der kan jo have været udfald ved hans mast på det tidspunkt, og det melder vi ikke ud, hvis det kun drejer sig om én mast. Det var ikke noget stort på problem, jeg havde for eksempel forbindelse under hele forløbet." fortæller Stine Green Paulsen.

Ifølge kommunikationschefen bestod problemet i, at kunderne ikke kunne oprette forbindelse til 3's netværk gennem den PDP-protokol, der bruges til at mobil-datakommunikation.

"Fejlsøgningen blev eskaleret videre til Ericsson, der løste problemet klokken 22:00. Sådan noget gang sker engang imellem," afslutter hun.

Læs også:
3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere