Artikel top billede

Skribenten til denne artikel kloger den på scenen til en af de tidligere års Top 100-konferencer - i år afsløres vinderne løbende her på Computerworld.dk. Foto: Torben Klint

Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder

Top 100 2013 For 18. år i træk kårer Computerworld landets bedste it-virksomheder. I år er 176 virksomheder med i den endelige analyse af regnskabstal.

Computerworld er i fuld sving med at regne på regnskabstallene, så vi kan kåre de virksomheder i it-branchen, som har gjort det aller bedst.

Vinderen afslører vi 27. september, men indtil da løfter vi sløret for en del af beregningerne og kårer vinderne i en del af de underkategorier, som til sammen udgør Top 100-feltet.

Det er 18. år i træk, at Computerworld hædrer de it-virksomheder, som dagligt slider for it-fremskridt - og bundlinjen.

It-branchen er isoleret set en af de største bidragsydere til vækst i landets BNP.

Alene derfor er det velsagtens på sin plads også at hylde nogle af de folk og virksomheder, der går forrest i branchen.

Top 100-analysen, der er blottet for smagsdommere og subjektive vurderinger af teknologier eller andet, består udelukkende af revisor-godkendte regnskabstal.

I år har 176 it-virksomheder blandt de langt over 1.300 virksomheder, som er registreret i Computerworld Brancheguidens, leveret de regnskabstal, som kvalificerer dem til at være med i det afsluttende opløb.

104,9 milliarder og 41.019 ansatte

Den samlede omsætning for de 176 it-virksomheder udgør 104,9 milliarder kroner, og 41.019 medarbejdere er ansat hos dem.

I den kommende tid vil du ikke blot kunne læse interviews med Danmarks bedste konsulenthus, it-sikkerhedsfirma, BI-leverandør og teleudbyder, vi vil også se tilbage på tidligere års vindere.  

Både den, som vandt på ærlig vis - og dem hvor titlen kom i hus efter doping i form af oppustede regnskabstal og siden kostede syv år bag tremmer.

Endelig vil årets vækstkomet blive røbet, ligesom vi sætter fokus på årets største fald i omsætningen og flere andre spændende analyser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.