Artikel top billede

Skribenten til denne artikel kloger den på scenen til en af de tidligere års Top 100-konferencer - i år afsløres vinderne løbende her på Computerworld.dk. Foto: Torben Klint (Foto: Foto: Torben Klint)

Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder

Top 100 2013 For 18. år i træk kårer Computerworld landets bedste it-virksomheder. I år er 176 virksomheder med i den endelige analyse af regnskabstal.

Computerworld er i fuld sving med at regne på regnskabstallene, så vi kan kåre de virksomheder i it-branchen, som har gjort det aller bedst.

Vinderen afslører vi 27. september, men indtil da løfter vi sløret for en del af beregningerne og kårer vinderne i en del af de underkategorier, som til sammen udgør Top 100-feltet.

Det er 18. år i træk, at Computerworld hædrer de it-virksomheder, som dagligt slider for it-fremskridt - og bundlinjen.

It-branchen er isoleret set en af de største bidragsydere til vækst i landets BNP.

Alene derfor er det velsagtens på sin plads også at hylde nogle af de folk og virksomheder, der går forrest i branchen.

Top 100-analysen, der er blottet for smagsdommere og subjektive vurderinger af teknologier eller andet, består udelukkende af revisor-godkendte regnskabstal.

I år har 176 it-virksomheder blandt de langt over 1.300 virksomheder, som er registreret i Computerworld Brancheguidens, leveret de regnskabstal, som kvalificerer dem til at være med i det afsluttende opløb.

104,9 milliarder og 41.019 ansatte

Den samlede omsætning for de 176 it-virksomheder udgør 104,9 milliarder kroner, og 41.019 medarbejdere er ansat hos dem.

I den kommende tid vil du ikke blot kunne læse interviews med Danmarks bedste konsulenthus, it-sikkerhedsfirma, BI-leverandør og teleudbyder, vi vil også se tilbage på tidligere års vindere.  

Både den, som vandt på ærlig vis - og dem hvor titlen kom i hus efter doping i form af oppustede regnskabstal og siden kostede syv år bag tremmer.

Endelig vil årets vækstkomet blive røbet, ligesom vi sætter fokus på årets største fald i omsætningen og flere andre spændende analyser.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere