Artikel top billede

Skribenten til denne artikel kloger den på scenen til en af de tidligere års Top 100-konferencer - i år afsløres vinderne løbende her på Computerworld.dk. Foto: Torben Klint (Foto: Foto: Torben Klint)

Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder

Top 100 2013 For 18. år i træk kårer Computerworld landets bedste it-virksomheder. I år er 176 virksomheder med i den endelige analyse af regnskabstal.

Computerworld er i fuld sving med at regne på regnskabstallene, så vi kan kåre de virksomheder i it-branchen, som har gjort det aller bedst.

Vinderen afslører vi 27. september, men indtil da løfter vi sløret for en del af beregningerne og kårer vinderne i en del af de underkategorier, som til sammen udgør Top 100-feltet.

Det er 18. år i træk, at Computerworld hædrer de it-virksomheder, som dagligt slider for it-fremskridt - og bundlinjen.

It-branchen er isoleret set en af de største bidragsydere til vækst i landets BNP.

Alene derfor er det velsagtens på sin plads også at hylde nogle af de folk og virksomheder, der går forrest i branchen.

Top 100-analysen, der er blottet for smagsdommere og subjektive vurderinger af teknologier eller andet, består udelukkende af revisor-godkendte regnskabstal.

I år har 176 it-virksomheder blandt de langt over 1.300 virksomheder, som er registreret i Computerworld Brancheguidens, leveret de regnskabstal, som kvalificerer dem til at være med i det afsluttende opløb.

104,9 milliarder og 41.019 ansatte

Den samlede omsætning for de 176 it-virksomheder udgør 104,9 milliarder kroner, og 41.019 medarbejdere er ansat hos dem.

I den kommende tid vil du ikke blot kunne læse interviews med Danmarks bedste konsulenthus, it-sikkerhedsfirma, BI-leverandør og teleudbyder, vi vil også se tilbage på tidligere års vindere.  

Både den, som vandt på ærlig vis - og dem hvor titlen kom i hus efter doping i form af oppustede regnskabstal og siden kostede syv år bag tremmer.

Endelig vil årets vækstkomet blive røbet, ligesom vi sætter fokus på årets største fald i omsætningen og flere andre spændende analyser.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere