Stærkt presset it-område: Disse firmaer klarer sig bedst

Top 100 2013 Konkurrencen hos landets leverandører af ESDH-systemer er benhård. Her er de firmaer, der klarer sig bedst.

De tre bedste firmaer i kategorien ESDH-leverandører, der er et hårdt presset marked, har flere ting tilfælles.

De har alle 1) øget deres omsætning, 2) deres referencer bugner af offentlige kunder, og 3) de har en omsætning på under 40 millioner kroner.

Det afslører regnskaberne for Convergens A/S, cBrain A/S og IntraNote A/S.

Ifølge selskabernes hjemmesider tæller de tre selskabers kunder blandt andet Odense Kommune, Undervisningsministereiet, Nationalmuseet og Statsministeriet.

Men også private virksomheder som Grundfos og Jysk kan man finde på de tre firmaers liste over kundereferencer.

Branchefolk i arbejdstøjet
Den måske mest omtalte af de tre virksomheder er cBrain med direktør Per Tejs i spidsen.

Per Tejs er et kendt ansigt i it-branchen med stiftelsen af Maconomy A/S.

Men også en af ejerne af det traditionelle Lotus Notes-baserede softwarehus Convergens har en presseomtalt fortid i branchen.

Faktisk var Convergens-manden Bo Svensson en af de personer, der advarede imod Stein Bagger og IT Factory, inden det hele kollapsede.

Han kunne simpelthen ikke få Stein Baggers magiske tal til at passe. Her er i øvrigt Bo Svenssons efterfølgende syn på læren af skandale-sagen.

Endelig er der IntraNote, der netop har indgået et strategisk samarbejde med en svensk partner. Og som i øvrigt er Microsoft guldpartner.

Vinderen af prisen kan du læse om på sidste side, mens du kan læse om teknologi-udviklingen indenfor ESDH-markedet på næste side.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.