Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: Jens Møller Nielsen)

Her er Danmarks bedste netværksvirksomheder

Top 100 2013 Her er de tre topkandidater, der kan løbe med prisen som Danmarks bedste netværksvirksomhed.

I år er det virksomhederne GN Netcom, Napatech og Alcatel-Lucent, der kæmper om at komme øverst på podiet i Computerworlds Top 100 kategori "tele- og netværksudstyr".

Det viser beregningerne fra Top 100-analysen, som igen i år er blevet brugt til at udregne, hvilke virksomheder der har den sundeste forretning, når helbreds- og vækst-parametrene er blevet målt mod hinanden.

Her er det i alt 17 virksomheder, der er blevet spillet ud mod hinanden i kampen om at vinde kategorien, der er en underkategori til Hardware-prisen.

De tre topkandidater er:

GN Netcom
Med GN Netcom i kandidatfeltet er der tale om en genganger. Sidste år deltog - og vandt - virksomheden nemlig hele to priser som bedste hardware-virksomhed og særprisen i kategorien tele- og netværksudstyr.

En del af virksomhedens succes skyldes headset-produktet Jabra, der er medvirkende årsag til, at GN Netcom er den næststørste virksomhed i verden indenfor sit felt.

Virksomheden har mere end 140 års erfaring inden for telekommunikationsindustrien og er en del af GN Store Nord.

Napatech
Kandidaten Napatech er blandt verdens bedste, når det kommer til levering af intelligent netværksudstyr, som særligt finanssektoren har et kærligt øje til.

I 2012 har virksomhedens omsætning taget et godt nøk op, her præsterede Napatech en omsætning, der steg fra 115 til 157 millioner kroner.

Napatech har tidligere gjort sig godt bemærket i udlandet og vandt i år 2009 den såkaldte Red Herring-pris, der gives til virksomheder, som er blandt de mest innovative på teknologifronten.

Alcatel-Lucent
Den danske gren af franske Alcatel-Lucent omsatte i 2012 med 22 ansatte godt 194 millioner kroner, hvilket næsten er en 25 procent forøgelse fra 2011.

Virksomheden leverer en bred vifte af produkter, der blandt andet spænder over fastnet, mobile og netværksudstyr, til telebranchens helt store drenge.

Læs også:

Her er Danmarks tre bedste it-konsulentfirmaerDanmarks bedste it-virksomheder har ondt i indtjeningen
Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere