Artikel top billede

Her er Danmarks bedste netværksvirksomheder

Top 100 2013 Her er de tre topkandidater, der kan løbe med prisen som Danmarks bedste netværksvirksomhed.

I år er det virksomhederne GN Netcom, Napatech og Alcatel-Lucent, der kæmper om at komme øverst på podiet i Computerworlds Top 100 kategori "tele- og netværksudstyr".

Det viser beregningerne fra Top 100-analysen, som igen i år er blevet brugt til at udregne, hvilke virksomheder der har den sundeste forretning, når helbreds- og vækst-parametrene er blevet målt mod hinanden.

Her er det i alt 17 virksomheder, der er blevet spillet ud mod hinanden i kampen om at vinde kategorien, der er en underkategori til Hardware-prisen.

De tre topkandidater er:

GN Netcom
Med GN Netcom i kandidatfeltet er der tale om en genganger. Sidste år deltog - og vandt - virksomheden nemlig hele to priser som bedste hardware-virksomhed og særprisen i kategorien tele- og netværksudstyr.

En del af virksomhedens succes skyldes headset-produktet Jabra, der er medvirkende årsag til, at GN Netcom er den næststørste virksomhed i verden indenfor sit felt.

Virksomheden har mere end 140 års erfaring inden for telekommunikationsindustrien og er en del af GN Store Nord.

Napatech
Kandidaten Napatech er blandt verdens bedste, når det kommer til levering af intelligent netværksudstyr, som særligt finanssektoren har et kærligt øje til.

I 2012 har virksomhedens omsætning taget et godt nøk op, her præsterede Napatech en omsætning, der steg fra 115 til 157 millioner kroner.

Napatech har tidligere gjort sig godt bemærket i udlandet og vandt i år 2009 den såkaldte Red Herring-pris, der gives til virksomheder, som er blandt de mest innovative på teknologifronten.

Alcatel-Lucent
Den danske gren af franske Alcatel-Lucent omsatte i 2012 med 22 ansatte godt 194 millioner kroner, hvilket næsten er en 25 procent forøgelse fra 2011.

Virksomheden leverer en bred vifte af produkter, der blandt andet spænder over fastnet, mobile og netværksudstyr, til telebranchens helt store drenge.

Læs også:

Her er Danmarks tre bedste it-konsulentfirmaerDanmarks bedste it-virksomheder har ondt i indtjeningen
Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere