Her er Danmarks bedste netværksvirksomheder

Top 100 2013 Her er de tre topkandidater, der kan løbe med prisen som Danmarks bedste netværksvirksomhed.

I år er det virksomhederne GN Netcom, Napatech og Alcatel-Lucent, der kæmper om at komme øverst på podiet i Computerworlds Top 100 kategori "tele- og netværksudstyr".

Det viser beregningerne fra Top 100-analysen, som igen i år er blevet brugt til at udregne, hvilke virksomheder der har den sundeste forretning, når helbreds- og vækst-parametrene er blevet målt mod hinanden.

Her er det i alt 17 virksomheder, der er blevet spillet ud mod hinanden i kampen om at vinde kategorien, der er en underkategori til Hardware-prisen.

De tre topkandidater er:

GN Netcom
Med GN Netcom i kandidatfeltet er der tale om en genganger. Sidste år deltog - og vandt - virksomheden nemlig hele to priser som bedste hardware-virksomhed og særprisen i kategorien tele- og netværksudstyr.

En del af virksomhedens succes skyldes headset-produktet Jabra, der er medvirkende årsag til, at GN Netcom er den næststørste virksomhed i verden indenfor sit felt.

Virksomheden har mere end 140 års erfaring inden for telekommunikationsindustrien og er en del af GN Store Nord.

Napatech
Kandidaten Napatech er blandt verdens bedste, når det kommer til levering af intelligent netværksudstyr, som særligt finanssektoren har et kærligt øje til.

I 2012 har virksomhedens omsætning taget et godt nøk op, her præsterede Napatech en omsætning, der steg fra 115 til 157 millioner kroner.

Napatech har tidligere gjort sig godt bemærket i udlandet og vandt i år 2009 den såkaldte Red Herring-pris, der gives til virksomheder, som er blandt de mest innovative på teknologifronten.

Alcatel-Lucent
Den danske gren af franske Alcatel-Lucent omsatte i 2012 med 22 ansatte godt 194 millioner kroner, hvilket næsten er en 25 procent forøgelse fra 2011.

Virksomheden leverer en bred vifte af produkter, der blandt andet spænder over fastnet, mobile og netværksudstyr, til telebranchens helt store drenge.

Læs også:

Her er Danmarks tre bedste it-konsulentfirmaerDanmarks bedste it-virksomheder har ondt i indtjeningen
Nu finder Computerworld Danmarks bedste it-virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.