Artikel top billede

Danmarks bedste it-firma: Det kan I lære af os

Top 100: Hvad kan andre virksomheder lære af Danmarks bedste it-firma, spørger vi direktøren for Danmarks bedste it-virksomhed, Michael Ries. Se hans svar her.

"Fedt. jeg er sindssygt stolt," er de første ord, der kommer ud af Top 100-vinderen Michael Ries, der er administrerende direktør i succesvirksomheden API Maintenance Systems.

Virksomheden er netop kåret som Danmarks bedst drevne it-forretning foran snuden på e-Boks og TDC's guldæg YouSee.

Du kan læse det store vinderportræt af virksomheden her.

Her er reaktionerne fra vinderen

Hvad siger du til at vinde Top 100-prisen?

"Jeg er rigtig stolt, og rigtig glad. Da jeg fik sundet mig lidt, fik jeg følelsen af at have vundet et stort sportsarrangement," siger Michael Ries i telefonen fra lufthavnen i Frankfurt.

Hvordan skal det fejres?

"Nu er jeg jo på vej hjem til det danske kontor, så jeg kan ikke rigtig dele en skål med mine kollegaer lige nu, som jeg ellers ville gøre som det første, men vi lader propperne springe, så snart vi får muligheden for det," siger han.

"Men det kan være, at jeg skal tage mig et lille glas i lufthavnen alene, selv om det selvfølgelig er lidt tidligt på dagen."

Hvad kan I bruge prisen til?

"Sidste år blev vi bedste software-virksomhed, og den pris har vi brugt i vores markedsføring. Alle kunder får at vide, at vi i 2012 var bedste software-virksomhed, og jeg er helt sikker på, at den nye pris hjælper os i vores udvikling og salg. Det skal bruges rigtig meget og vil stå alle steder, hvor vi kan slippe af sted med det," fortæller Michael Ries.

Hvordan vil I opretholde jeres succes?

"Vi vil fastholde vores markedssegmenter og vores fokus på de internationale koncerner, men vi har også en ambition om at blive den største leverandør af EAM-systemer indenfor det område, hvor vi opererer, og her opererer vi efter en strategi, der strækker sig over fem år,"

Hvad kan andre virksomheder lære af jer?

"Find din niche og find din målgruppe og sæt alt ind på dem. Det kan lyde banalt, men det er det, vi gør," afslutter den administrerende direktør, der er på vej hjem fra Tyskland fra møder i det tyske kontor i Frankfurt.

Læs også:
Kåring: Her er Danmarks bedste it-virksomhed




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere