Artikel top billede

Danmarks bedste it-firma: Det kan I lære af os

Top 100: Hvad kan andre virksomheder lære af Danmarks bedste it-firma, spørger vi direktøren for Danmarks bedste it-virksomhed, Michael Ries. Se hans svar her.

"Fedt. jeg er sindssygt stolt," er de første ord, der kommer ud af Top 100-vinderen Michael Ries, der er administrerende direktør i succesvirksomheden API Maintenance Systems.

Virksomheden er netop kåret som Danmarks bedst drevne it-forretning foran snuden på e-Boks og TDC's guldæg YouSee.

Du kan læse det store vinderportræt af virksomheden her.

Her er reaktionerne fra vinderen

Hvad siger du til at vinde Top 100-prisen?

"Jeg er rigtig stolt, og rigtig glad. Da jeg fik sundet mig lidt, fik jeg følelsen af at have vundet et stort sportsarrangement," siger Michael Ries i telefonen fra lufthavnen i Frankfurt.

Hvordan skal det fejres?

"Nu er jeg jo på vej hjem til det danske kontor, så jeg kan ikke rigtig dele en skål med mine kollegaer lige nu, som jeg ellers ville gøre som det første, men vi lader propperne springe, så snart vi får muligheden for det," siger han.

"Men det kan være, at jeg skal tage mig et lille glas i lufthavnen alene, selv om det selvfølgelig er lidt tidligt på dagen."

Hvad kan I bruge prisen til?

"Sidste år blev vi bedste software-virksomhed, og den pris har vi brugt i vores markedsføring. Alle kunder får at vide, at vi i 2012 var bedste software-virksomhed, og jeg er helt sikker på, at den nye pris hjælper os i vores udvikling og salg. Det skal bruges rigtig meget og vil stå alle steder, hvor vi kan slippe af sted med det," fortæller Michael Ries.

Hvordan vil I opretholde jeres succes?

"Vi vil fastholde vores markedssegmenter og vores fokus på de internationale koncerner, men vi har også en ambition om at blive den største leverandør af EAM-systemer indenfor det område, hvor vi opererer, og her opererer vi efter en strategi, der strækker sig over fem år,"

Hvad kan andre virksomheder lære af jer?

"Find din niche og find din målgruppe og sæt alt ind på dem. Det kan lyde banalt, men det er det, vi gør," afslutter den administrerende direktør, der er på vej hjem fra Tyskland fra møder i det tyske kontor i Frankfurt.

Læs også:
Kåring: Her er Danmarks bedste it-virksomhed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere