Podcast:Her er de nye (dyre) iPads og den nye Surface Laptop - men kan manglen på chips drille?

Danmarks bedste it-firma: Det kan I lære af os

Top 100: Hvad kan andre virksomheder lære af Danmarks bedste it-firma, spørger vi direktøren for Danmarks bedste it-virksomhed, Michael Ries. Se hans svar her.

"Fedt. jeg er sindssygt stolt," er de første ord, der kommer ud af Top 100-vinderen Michael Ries, der er administrerende direktør i succesvirksomheden API Maintenance Systems.

Virksomheden er netop kåret som Danmarks bedst drevne it-forretning foran snuden på e-Boks og TDC's guldæg YouSee.

Du kan læse det store vinderportræt af virksomheden her.

Her er reaktionerne fra vinderen
Hvad siger du til at vinde Top 100-prisen?

"Jeg er rigtig stolt, og rigtig glad. Da jeg fik sundet mig lidt, fik jeg følelsen af at have vundet et stort sportsarrangement," siger Michael Ries i telefonen fra lufthavnen i Frankfurt.

Hvordan skal det fejres?

"Nu er jeg jo på vej hjem til det danske kontor, så jeg kan ikke rigtig dele en skål med mine kollegaer lige nu, som jeg ellers ville gøre som det første, men vi lader propperne springe, så snart vi får muligheden for det," siger han.

"Men det kan være, at jeg skal tage mig et lille glas i lufthavnen alene, selv om det selvfølgelig er lidt tidligt på dagen."

Hvad kan I bruge prisen til?

"Sidste år blev vi bedste software-virksomhed, og den pris har vi brugt i vores markedsføring. Alle kunder får at vide, at vi i 2012 var bedste software-virksomhed, og jeg er helt sikker på, at den nye pris hjælper os i vores udvikling og salg. Det skal bruges rigtig meget og vil stå alle steder, hvor vi kan slippe af sted med det," fortæller Michael Ries.

Hvordan vil I opretholde jeres succes?

"Vi vil fastholde vores markedssegmenter og vores fokus på de internationale koncerner, men vi har også en ambition om at blive den største leverandør af EAM-systemer indenfor det område, hvor vi opererer, og her opererer vi efter en strategi, der strækker sig over fem år,"

Hvad kan andre virksomheder lære af jer?

"Find din niche og find din målgruppe og sæt alt ind på dem. Det kan lyde banalt, men det er det, vi gør," afslutter den administrerende direktør, der er på vej hjem fra Tyskland fra møder i det tyske kontor i Frankfurt.

Læs også:
Kåring: Her er Danmarks bedste it-virksomhed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.