Danmarks bedste it-firma: Det kan I lære af os

Top 100: Hvad kan andre virksomheder lære af Danmarks bedste it-firma, spørger vi direktøren for Danmarks bedste it-virksomhed, Michael Ries. Se hans svar her.

"Fedt. jeg er sindssygt stolt," er de første ord, der kommer ud af Top 100-vinderen Michael Ries, der er administrerende direktør i succesvirksomheden API Maintenance Systems.

Virksomheden er netop kåret som Danmarks bedst drevne it-forretning foran snuden på e-Boks og TDC's guldæg YouSee.

Du kan læse det store vinderportræt af virksomheden her.

Her er reaktionerne fra vinderen
Hvad siger du til at vinde Top 100-prisen?

"Jeg er rigtig stolt, og rigtig glad. Da jeg fik sundet mig lidt, fik jeg følelsen af at have vundet et stort sportsarrangement," siger Michael Ries i telefonen fra lufthavnen i Frankfurt.

Hvordan skal det fejres?

"Nu er jeg jo på vej hjem til det danske kontor, så jeg kan ikke rigtig dele en skål med mine kollegaer lige nu, som jeg ellers ville gøre som det første, men vi lader propperne springe, så snart vi får muligheden for det," siger han.

"Men det kan være, at jeg skal tage mig et lille glas i lufthavnen alene, selv om det selvfølgelig er lidt tidligt på dagen."

Hvad kan I bruge prisen til?

"Sidste år blev vi bedste software-virksomhed, og den pris har vi brugt i vores markedsføring. Alle kunder får at vide, at vi i 2012 var bedste software-virksomhed, og jeg er helt sikker på, at den nye pris hjælper os i vores udvikling og salg. Det skal bruges rigtig meget og vil stå alle steder, hvor vi kan slippe af sted med det," fortæller Michael Ries.

Hvordan vil I opretholde jeres succes?

"Vi vil fastholde vores markedssegmenter og vores fokus på de internationale koncerner, men vi har også en ambition om at blive den største leverandør af EAM-systemer indenfor det område, hvor vi opererer, og her opererer vi efter en strategi, der strækker sig over fem år,"

Hvad kan andre virksomheder lære af jer?

"Find din niche og find din målgruppe og sæt alt ind på dem. Det kan lyde banalt, men det er det, vi gør," afslutter den administrerende direktør, der er på vej hjem fra Tyskland fra møder i det tyske kontor i Frankfurt.

Læs også:
Kåring: Her er Danmarks bedste it-virksomhed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Elbek & Vejrup lander tocifrede vækstrater trods coronakrisen
It-selskabet Elbek & Vejrup kan fremvise tocifret vækst på top- og bundlinje i det nye årsregnskab, der blev lukket 30. juni. fremgangen sker på trods af coronakrisen og landets nedlukning.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Mængden af skyggedata stiger voldsomt – få tips til hvordan du bekæmpe det
Moderne virksomheder er drevet af data. Men for at udnytte de data, skal de være tilgængelige for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere – og det er bare de data, som it og virksomheden kender. For den eksplosive udvikling i cloud og data betyder også, at de fleste organisationer generer store mængder af ”skyggedata”, data som bliver delt, opbevaret og ofte glemt et sted i virksomhedens mange systemer. I dette whitepaper kan du derfor læse om omfanget af problemet med skyggedata i skyen samt få ideer til, hvordan du kan begrænse og beskytte det.