Her er Danmarks hurtigst voksende it-firmaer

Flere af Danmarks hurtigst voksende it-virksomheder har ikke bundlinjen i orden. Tjek listen over vækstkometer her.

Topscoreren på vækst i Computerworlds Top 100-analyse er Progressive A/S med en vækst på 124,6 procent.

Selskabet har øget omsætningen fra 64 millioner kroner til 143,7 millioner kroner på bare et år.

Årsagen er blandt andet opkøbet af Datatech A/S, fremgår det af selskabets regnskab.

Progressive leverer blandt andet ydelser indenfor outsourcing og information management og samarbejder i øvrigt tæt med Microsoft og Cisco om produkter til kunderne.

Læs mere om selskabets nøgletal her.

Udtræk af regnskabstal
Hvert år får Computerworld et udtræk af regnskabsdata på samtlige it-virksomheder i brancheguiden, der rummer over tusind cvr-numre.

Udtrækket kommer fra Dansk Regnskabsanalyse - de virksomheder der har en omsætning på over 20 millioner kroner og i øvrigt opfylder en stribe andre kriterier, kommer med i den såkaldte Top 100-analyse.

Det er i dette felt, at vækstkometerne skal findes.

På andenpladsen med en vækst på 80 procent finder man RTX A/S, der er gået fra 106 til 191 millioner kroner i omsætning i moderselskabet.

I øvrigt stort set uden at antallet af ansatte er steget - blot én ekstra er ansat, så der nu er 116 medarbejdere.

Vækst ikke lig indtjening
På tredjepladsen finder man selskabet Energi Fyn Bredbånd A/S, der i omsætning er steget med 63 procent fra 30 til 49 millioner kroner.

Men værd at bemærke er her, at resultat før skat de sidste år har været minus 16,7 og minus 16 millioner kroner.

Så selv om omsætningen er steget, er bundlinjen altså blodrød.

Et tilsvarende eksempel finder man på 6. pladsen med I/S Bredbånd Nord, der er gået fra 42,9 millioner til 64,6 millioner kroner i omsætning.

Men underskuddet har været henholdsvis minus 21,4 millioner kroner og minus 10 millioner kroner.

Du kan tjekke hele listen på næste side.

Rettet: Det fremgik tidligere, at Progressive havde købt Techdata - det var Datatech.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.