Artikel top billede

It-direktør kåret som årets bedste leder

En kendt it-topchef er netop blevet kåret som årets leder 2013. Han kommer dermed i fint selskab.

Nils Smedegaard-Andersen fra A.P. Møller-Mærsk, Carsten Bjerg fra Grundfos og nu....

Niels Duedahl fra el- og fiberselskabet SE, som dækker Syd- og Sønderjylland.

46-årige Niels Duedahl er netop blevet kåret som årets leder 2013 af Lederne.

Det skete efter en afstemning på foreningens hjemmeside.

Han blev i sin tid nomineret, fordi han var med til "at generere indtjening og vækst ved at satse stort - senest med købet af tv- og bredbåndsudbyderen Stofa."

"Ud over at være en dygtig forretningsmand er Niels Duedahl kendt for at sikre, at lokalområdet, som SE er en del af, forbliver et udviklende og attraktivt sted at bo og arbejde," hedder det på ledernes hjemmeside.

Fiber-stemmer og tidligere TDC-vinder

På Twitter skriver hovedpersonen selv, at han er "dybt beæret".

Topchefen har da også ved mange lejligheder optrådt i Computerworlds spalter - blandt andet i fiber- og kobber-debatten.

Senest omkring en fusion, hvor han dog har været yderst lidt meddelsom.

"Intet nyt fra Vestfronten," hed det fra ham så sent som 7. oktober 2013.

Finalisterne til at vinde årets titel var i øvrigt også en direktør for filmfestivalen CPH:DOX, direktør for medicovirksomheden Coloplast Lars Rasmussen og en CEO for Roskilde Festival.

Fiberbossen løb dog af med prisen. Hvorvidt de fleste stemmer på ham stammede fra brugere med fiberforbindelse, melder historien dog intet om.

Nå ja, i år 2005 vandt i øvrigt TDC's daværende direktør Henning Dyremose.

Læs også:

Dansk energi-kæmpe buldrer ind på cloud-markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.