Artikel top billede

Elop lagt på is: To favoritter tilbage til topstillingen i Microsoft

Microsofts ansættelsesudvalg ser ud til at have barberet favorit-feltet til jobbet som ny topchef ned til to kandidater. Se her, hvem de er.

Nokias tidligere topchef, Stephen Elop, ser ud til at have mistet tyngde i Microsofts jagt på en ny topchef, der skal afløse Steve Ballmer.

Selskabet har travlt og sigter efter at have fundet en ny topchef inden nytår. Det skyldes en ændring, der efter nytår kan få meget stor betydning i selskabets bestyrelse.

Det kan du læse mere om her: Har lynende travlt: Derfor vil Microsoft finde ny topchef inden nytår 

Ifølge det amerikanske nyhedsbureau Bloomberg har Microsofts ansættelses-udvalg for tiden mere eller mindre barberet feltet ned til to kandidater, hvoraf en altså ser ud til at blive ny topchef.

De øvrige kandidater - herunder Stephen Elop - er ifølge Bloomberg 'mindre sandsynlige' som nye topchefer.

De to kandidater, der er inde i varmen, er Alan Mulally, nuværende topchef for Ford og en mangeårig tæt allieret med Steve Ballmer.

Ham kan du læse mere om her: Ny top-kandidat: Bliver han Microsofts nye topchef?

Den anden kandidat er ifølge Bloomberg Satya Nadella, nuværende topchef for Microsofts meget vigtige division for cloud og enterprise.

Ifølge Bloombergs anonyme kilder skifter favorit-status dog stadig, og Microsofts ansættelseskomite er fortsat åben for at tage helt nye kandidater ind i billedet, hedder det.

Læs også:

Steve Ballmer skrev 40 udkast til sin egen opsigelse.

Har lynende travlt: Derfor vil Microsoft finde ny topchef inden nytår.

Ny top-kandidat: Bliver han Microsofts nye topchef?

Derfor er Bill Gates en færdig mand i Microsoft

Microsofts store ombygning - tre faser mod et forenet Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere