Artikel top billede

Elop lagt på is: To favoritter tilbage til topstillingen i Microsoft

Microsofts ansættelsesudvalg ser ud til at have barberet favorit-feltet til jobbet som ny topchef ned til to kandidater. Se her, hvem de er.

Nokias tidligere topchef, Stephen Elop, ser ud til at have mistet tyngde i Microsofts jagt på en ny topchef, der skal afløse Steve Ballmer.

Selskabet har travlt og sigter efter at have fundet en ny topchef inden nytår. Det skyldes en ændring, der efter nytår kan få meget stor betydning i selskabets bestyrelse.

Det kan du læse mere om her: Har lynende travlt: Derfor vil Microsoft finde ny topchef inden nytår 

Ifølge det amerikanske nyhedsbureau Bloomberg har Microsofts ansættelses-udvalg for tiden mere eller mindre barberet feltet ned til to kandidater, hvoraf en altså ser ud til at blive ny topchef.

De øvrige kandidater - herunder Stephen Elop - er ifølge Bloomberg 'mindre sandsynlige' som nye topchefer.

De to kandidater, der er inde i varmen, er Alan Mulally, nuværende topchef for Ford og en mangeårig tæt allieret med Steve Ballmer.

Ham kan du læse mere om her: Ny top-kandidat: Bliver han Microsofts nye topchef?

Den anden kandidat er ifølge Bloomberg Satya Nadella, nuværende topchef for Microsofts meget vigtige division for cloud og enterprise.

Ifølge Bloombergs anonyme kilder skifter favorit-status dog stadig, og Microsofts ansættelseskomite er fortsat åben for at tage helt nye kandidater ind i billedet, hedder det.

Læs også:

Steve Ballmer skrev 40 udkast til sin egen opsigelse.

Har lynende travlt: Derfor vil Microsoft finde ny topchef inden nytår.

Ny top-kandidat: Bliver han Microsofts nye topchef?

Derfor er Bill Gates en færdig mand i Microsoft

Microsofts store ombygning - tre faser mod et forenet Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.