Artikel top billede

Microsoft gør det nu nemt at skifte fra Gmail til Outlook. Foto: Povl D. Rasmussen. (Foto: Povl D. Rasmussen)

Sådan vil Microsoft stjæle Googles Gmail-kunder

Microsoft graver stridsøksen op og udgiver nu et nyt værktøj, der gør det nemt for Gmail-brugere at skifte Google-kontoen ud med Outlook. Se hvordan.

Microsoft er på strandhugst blandt konkurrentens kunder. 
 
Krigen mellem it-giganterne Microsoft og Google blev nemlig optrappet i går, da Redmond-butikken frigav et værktøj, som gør det nemt for Gmail-brugere at flytte kontoen over til Microsofts online mail-platform, der hedder Outlook.com.
 
Værktøjet er indbygget i Outlook, og det indeholder en udførlig guide, der hjælper konvertitten med at flytte gamle mails og kontakter til virksomhedens mail-tjeneste.

Microsoft er ikke blege for at fortælle om deres nye værktøj.

"Alle mapper, læste og ulæste beskeder kan bevares. Værktøjet kan endda indstilles til, at alle dine udgående mails fra Outlook.com anvender din Gmail-adresse som afsender," skriver Microsoft i et blog-indlæg.

Alt man behøver at gøre, hvis man vil skifte partner, er at flytte sine mails fra Gmail til en ny mappe på Outlook. Og det foregår helt automatisk.
 
Microsoft skriver dog på bloggen, at der kan gå nogle uger, før alle Outlook-brugere har adgang til det nye flytteværktøj.

Læs også:
Ansatte hos it-gigant gider ikke firmaets egen software

Derfor er det (næsten) umuligt at stoppe mail-kaos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere