Artikel top billede

Quiz: Hvor meget ved du om iPhone? Test dig selv

Apple har gennem årene lanceret adskillige mobiltelefoner, men hvor meget ved du egentlig om iPhone? Nu er det tid til hjernegymnastik med denne quiz.

Det er syv år siden, at Apples daværende topchef Steve Jobs præsenterede den første iPhone.

Dengang blev den ikke umiddelbart mødt med åbne arme, i stedet fik den et par knyttede næver af alt fra konkurrenter til analytikere.

IPhone viste sig dog at være langtidsholdbar og fik ikke mindst takket være sin iTunes-integration og apps en stor bid af det hastigt voksende smartphone-marked.

Men hvor meget ved du egentlig om iPhone, når det kommer til stykket? Har du styr på historien om telefonen helt ned i de mindste detaljer?

Test din viden om iPhone i denne quiz.

Bemærk, quizzen virker desværre ikke på mobilen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere