Artikel top billede

Top 10: De bedste gratis guides fra Computerworld

Få din pc i topform, få adgang til den amerikanske Netflix, få styr på Windows 8 og bliv bedre til at arbejde hjemmefra. Vi har samlet i alt 10 super-guider, der tager dig i hånden og sætter dig i gang.

Noget it er dødbesværligt. Andet er måske nemt at komme i gang med, men kan meget mere, end du umiddelbart tror. Eller også ved du det godt, men skal bare have et lille skub i den rigtige retning.

Uanset hvad årsagen er, så er Computerworlds guide-artikler noget af det meste læste stof år efter år. Så vi har samlet de 10 mest læste guide-artikler fra 2013.

1. Sådan får du pc i topform

Er din pc blevet uforklarligt langsom? Så er det på tide med en hovedrengøring, der kan forbedre ydeevnen mærkbart. Guiden indeholder tips til opdateringer og oprydning af din pc.
»Læs Computerworld-guiden her

2. Tolv stærke tips: Hold din pc i form
Det er nemt at få sin pc i topform. Ingen af de 12 råd, du her kan læse om, er komplicerede, de fleste tager kun få minutter, og de vil alle have en stor virkning på, hvor godt din computer fungerer. 

Og hvad endnu bedre er: Når du har fulgt alle rådene, skal du aldrig bekymre dig om at gøre mange af disse opgaver igen.
»Læs Computerworld-guiden her

3. Sådan får du adgang til den amerikanske udgave af Netflix

Er den danske Netflix ved at være lidt for kedelig? Så prøv den amerikanske - helt lovligt. Vi giver dig massevis af metoder til at fuske dig til amerikansk Netflix, som har langt flere film og tv-serier.

Finten er ikke ulovlig, da du allerede er betalende kunde hos Netflix - ja, vi danskere betaler faktisk mere for et abonnement på streamingtjenesten end amerikanerne.
»Læs Computerworld-guiden her

4. Tre smarte trick som gør Windows 8 bedre

Boot direkte til skrivebordet, få en strategisk godt placeret luk-knap og slip for at logge ind. Her er tre tips til Windows 8, som gør det nemmere at blive venner med styresystemet.
»Læs Computerworld-guiden her
 

5. Sådan rydder du op i dine data og sikrer dit privatliv

Hvis filer var fysiske objekter, ville vi sandsynligvis ikke lade lige så meget rod ligge og fylde på vores computere. Ved første øjekast fylder en fil ikke andet end en linje i Windows Stifinder og er derfor let at ignorere. 

Heldigvis findes der både gratis og billige værktøjer, der kan automatisere filhåndtering og sikker sletning af uønskede filer, så du ikke behøver bekymre dig. 
»Læs Computerworld-guiden her
 
6. 11 tegn på at dit it-projekt er dødsdømt
Det er ikke ligefrem ukendt i it-branchen, at projekter ender i fiasko. 

Og mange af de, der har haft den tvivlsomme fornøjelse at deltage i et mislykket it-projekt, havde sandsynligvis længe før lanceringsdatoen en mistanke om, hvor det bar hen ad. 

Hold godt øje med disse 11 advarselstegn. Og skrid straks til handling, hvis du falder over bare én af dem.
»Læs om de 11 grunde her

7. Otte stærke råd: Sådan bliver du supereffektiv til at arbejde hjemmefra
Du kan spare utallige timer ved at arbejde hjemmefra. Men det kræver, at du undgår alle fælderne.
»Læs om de otte gode råd her

8. Sådan tredobler du Wi-Fi-hastigheden på din bærbar

Synes du, filoverførslerne er for langsomme på din computer? Så kan du nemt og billigt opgradere og få tredoblet hastigheden via det trådløse netværk - for blot et par hundrede kroner.
»Se hvordan du øger wifi-hastigheden her

9. Fem gratis og gode udvidelser til Dropbox

Den cloud-baserede storage-tjeneste Dropbox er meget nyttig, men den kan gøres endnu lettere at bruge ved hjælp af en bred vifte af andre tjenester, der udvider funktionaliteten. 

Læs her om fem favoritter, der ganske gratis kan gøre Dropbox endnu mere værd for dig.
»Læs om udvidelserne til Dropbox her

10. Ti billige veje til at toptune din gamle pc

Hvilken opgradering til din pc giver den mest markante forbedring af ydeevnen? Læs her en gennemgang af 10 fornuftige opgraderinger, der ikke ruinerer dig.
»Læs om tuningen af din gamle pc her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.