Artikel top billede

Top 10: Her er årets bedste test og anmeldelser

Mobiltelefoner og streamingtjenester præger årets top 10-liste over de anmeldelser og test, som er blevet læst mest. Se listen her - og se om du er gået glip af noget.

Hvert år bringer vi på Computerworld.dk massevis af test af alt fra fitness-trackere til bærbare computere og softwareprodukter.

Der er dog nogle anmeldelser, som er mere populære end andre.

For at give et overblik har vi samlet de 10 mest læste artikler gennem 2013, og du kan derfor se, om du har misset en af de populære test.

Artiklen på førstepladsen er i øvrigt blevet læst lige omkring 350.000 gange.

1. Test: Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay - hvem vinder?
Der er ingen tvivl om, hvilken test som har været den mest populære i år. En suveræn vinder er stortesten af de fire streamingtjenester: Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay. Selve testen blev vundet af Netflix, der viste sig at være bedst allround. Også selv om den danske version af Netflix ikke indeholder lige så mange film og tv-serier som den amerikanske udgave.
Du kan læse hele testen her.

2. Test af fem Android-mobiler: Her er den bedste smartphone
Det kan være svært at vælge ny mobil, men denne test hjælper med at pege på fordele og ulemper ved forårets topmodeller. Vinderen er HTC One med sit lækre aluminiumdesign, der møver sig foran Samsung Galaxy S4. De øvrige mobiler i testen er Sony Xperia Z, LG Optimus G og Google Nexus 4.
Læs hele testen her.

3. Test: Ni måneder med Samsung Galaxy S3 - det har jeg lært
Normalt tester vi kun telefoner i en begrænset periode, typisk fjorten dage til tre uger. Men vi satte os for at langtidsteste Samsung Galaxy S3, der var den mest populære Android-telefon i 2012. I testen bliver der lagt vægt på de områder, hvor mobilen har overrasket og skuffet ved lang tids daglig brug.
Læs hele testen her

4. Test: Billig mirakelmaskine er perfekt som strømsvag mini-pc eller server
I 2013 havde vi Intel NUC på testbænken, og den lille pc imponerende. Den koster under 3.000 kroner, har et super-lavt strømforbrug og SSD-drev. Alligevel byder den på en overbevisende og fuld pc-oplevelse. Samtidig er Intel NUC oplagt som server.
Læs hele testen her

5. Test: Samsung Galaxy S4 mod HTC One - hvilken skal du vælge?
Dette års kongekamp i Android-arenaen har stået mellem Samsung Galaxy S4 og HTC One. Efter at have fået tæsk et par år var HTC for alvor tilbage, og derfor kunne valget mellem de to telefoner være lidt af en neglebidder. I testen peger vi på fordele og ulemper ved de to supertelefoner og sammenligner dem.
Læs hele testen her

De næstbedste

6. Test: HTC One er en Android-mobil i kongeklassen
Igen er HTC One med på listen og det er med den enkeltstående anmeldelse af telefonen. Den dukkede op i foråret kort tid før Samsung Galaxy S4, og One imponerede med både design og skærm. Den var uhyggelig tæt på topkarakteren seks ud seks, men manglede lige det sidste for at komme i mål og ende som den ultimative Android-telefon.
Læs hele testen her

7. Test: Samsung Galaxy S4 er et hit - trods gøglertricks
Efterfølgeren til den populære Samsung Galaxy S3 blev ikke overraskende S4. En mobil, som designmæssigt skuffer, til gengæld er den proppet med innovative funktioner. Der var stor interesse for denne enkeltstående test af Samsungs telefon, der endte på en syvende plads over de mest læste anmeldelser i 2013 på computerworld.dk.
Læs hele testen her

8. Stortest: Hvem er bedst for dig - Microsoft, Apple eller Google?
De kæmper om dine penge, din opmærksomhed og din loyalitet. Men hvilken it-gigant er bedst for dig: Microsoft, Apple eller Google? I denne gigantiske test sammenligner vi de forskellige styresystemer, browsere og webtjenester og giver et bud på, hvem som er stærkest og mest alsidig.
Læs hele testen her

9. Test: Her er dommen over Googles supermobil
Hvert år er Google klar med en ny Nexus-model, og vi testede version 4 tilbage i januar 2013. Mobilen skal være et forbillede for Android-telefoner og vise, hvad styresystemet er i stand til. Nexus 4 bød blandt andet på trådløs opladning og en mængde nye tiltag.
Læs hele testen her

10. Envy x2: Lækker bærbar giver dig dobbelt op på brugbarheden
Med Envy x2 er det lykkedes HP at skabe et interessant hybridprodukt, som forener bærbar og tablet. Byggekvaliteten er høj, batterilevetiden imponerer, og det smarte tablet/bærbar-design sikrer en alsidighed, som Windows-maskiner aldrig før har kunnet byde på.
Læs hele anmeldelsen her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere