Artikel top billede

Top 10: Her er årets bedste test og anmeldelser

Mobiltelefoner og streamingtjenester præger årets top 10-liste over de anmeldelser og test, som er blevet læst mest. Se listen her - og se om du er gået glip af noget.

Hvert år bringer vi på Computerworld.dk massevis af test af alt fra fitness-trackere til bærbare computere og softwareprodukter.

Der er dog nogle anmeldelser, som er mere populære end andre.

For at give et overblik har vi samlet de 10 mest læste artikler gennem 2013, og du kan derfor se, om du har misset en af de populære test.

Artiklen på førstepladsen er i øvrigt blevet læst lige omkring 350.000 gange.

1. Test: Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay - hvem vinder?
Der er ingen tvivl om, hvilken test som har været den mest populære i år. En suveræn vinder er stortesten af de fire streamingtjenester: Netflix, HBO Nordic, YouBio og ViaPlay. Selve testen blev vundet af Netflix, der viste sig at være bedst allround. Også selv om den danske version af Netflix ikke indeholder lige så mange film og tv-serier som den amerikanske udgave.
Du kan læse hele testen her.

2. Test af fem Android-mobiler: Her er den bedste smartphone
Det kan være svært at vælge ny mobil, men denne test hjælper med at pege på fordele og ulemper ved forårets topmodeller. Vinderen er HTC One med sit lækre aluminiumdesign, der møver sig foran Samsung Galaxy S4. De øvrige mobiler i testen er Sony Xperia Z, LG Optimus G og Google Nexus 4.
Læs hele testen her.

3. Test: Ni måneder med Samsung Galaxy S3 - det har jeg lært
Normalt tester vi kun telefoner i en begrænset periode, typisk fjorten dage til tre uger. Men vi satte os for at langtidsteste Samsung Galaxy S3, der var den mest populære Android-telefon i 2012. I testen bliver der lagt vægt på de områder, hvor mobilen har overrasket og skuffet ved lang tids daglig brug.
Læs hele testen her

4. Test: Billig mirakelmaskine er perfekt som strømsvag mini-pc eller server
I 2013 havde vi Intel NUC på testbænken, og den lille pc imponerende. Den koster under 3.000 kroner, har et super-lavt strømforbrug og SSD-drev. Alligevel byder den på en overbevisende og fuld pc-oplevelse. Samtidig er Intel NUC oplagt som server.
Læs hele testen her

5. Test: Samsung Galaxy S4 mod HTC One - hvilken skal du vælge?
Dette års kongekamp i Android-arenaen har stået mellem Samsung Galaxy S4 og HTC One. Efter at have fået tæsk et par år var HTC for alvor tilbage, og derfor kunne valget mellem de to telefoner være lidt af en neglebidder. I testen peger vi på fordele og ulemper ved de to supertelefoner og sammenligner dem.
Læs hele testen her

De næstbedste

6. Test: HTC One er en Android-mobil i kongeklassen
Igen er HTC One med på listen og det er med den enkeltstående anmeldelse af telefonen. Den dukkede op i foråret kort tid før Samsung Galaxy S4, og One imponerede med både design og skærm. Den var uhyggelig tæt på topkarakteren seks ud seks, men manglede lige det sidste for at komme i mål og ende som den ultimative Android-telefon.
Læs hele testen her

7. Test: Samsung Galaxy S4 er et hit - trods gøglertricks
Efterfølgeren til den populære Samsung Galaxy S3 blev ikke overraskende S4. En mobil, som designmæssigt skuffer, til gengæld er den proppet med innovative funktioner. Der var stor interesse for denne enkeltstående test af Samsungs telefon, der endte på en syvende plads over de mest læste anmeldelser i 2013 på computerworld.dk.
Læs hele testen her

8. Stortest: Hvem er bedst for dig - Microsoft, Apple eller Google?
De kæmper om dine penge, din opmærksomhed og din loyalitet. Men hvilken it-gigant er bedst for dig: Microsoft, Apple eller Google? I denne gigantiske test sammenligner vi de forskellige styresystemer, browsere og webtjenester og giver et bud på, hvem som er stærkest og mest alsidig.
Læs hele testen her

9. Test: Her er dommen over Googles supermobil
Hvert år er Google klar med en ny Nexus-model, og vi testede version 4 tilbage i januar 2013. Mobilen skal være et forbillede for Android-telefoner og vise, hvad styresystemet er i stand til. Nexus 4 bød blandt andet på trådløs opladning og en mængde nye tiltag.
Læs hele testen her

10. Envy x2: Lækker bærbar giver dig dobbelt op på brugbarheden
Med Envy x2 er det lykkedes HP at skabe et interessant hybridprodukt, som forener bærbar og tablet. Byggekvaliteten er høj, batterilevetiden imponerer, og det smarte tablet/bærbar-design sikrer en alsidighed, som Windows-maskiner aldrig før har kunnet byde på.
Læs hele anmeldelsen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.