Artikel top billede

På CES 2014 vil man blandt andet kunne se denne nye Ford Mustang, der er et eksempel på, hvordan it fylder stadig mere i bilerne. Foto: Ford.

Disse vilde gadgets præsenteres (måske) på CES

Det nye år sparkes i gang med CES i Las Vegas, og det fyger med spændende rygter om de vilde gadgets, der kan blive præsenteret.

Når titusindvis af elektronik-fascinerede mennesker den 7. til den 10. januar strømmer til Las Vegas til CES 2014-messen, er der masser af gadget-drømme med i bagagen.

Hvad bliver messens største overraskelse og det store samtaleemne i udstillings-hallerne?

Allerede nu er der godt gang i rygteskriverierne rundt omkring på nettet.

Selvom det næppe er dem alle, der viser sig at have hold i virkeligheden, ved vi fra de tidligere år, at der sagtens kan være hold i en del af rygterne - blandt andet fordi producenterne med vilje lækker informationer på forhånd.

Computerworld har set lidt nærmere på de forventninger til CES 2014, der umiddelbart er mest grund til at hæfte sig ved.

Dette kan du (måske) vente dig

Hos TechRadar spekulerer man i, om Samsung måske fremskyder præsentationen af en ny Galaxy S5, så den kan finde sted på CES?

Galaxy S4 blev først præsenteret i marts sidste år, så umiddelbart vil det være lidt overraskende, hvis S5 lanceres allerede i januar.

Samtidig skriver TechRadar, at Galaxy Round - en smartphone med et display, der kan bøjes - kan blive vist som en prototype i Vegas.

Om det sker, ved ingen andre end Samsung, men det er oplagt, at den nye form for fleksible skærme vil blive et tema på CES 2014.

Vi ved også, at at smartphone-producenter som Huawei, ZTE og HTC vil være at finde på CES, så mon ikke også de har lidt nyt at vise frem. 

Hvad vil Microsoft på CES?

Et andet emne kan blive de nye 64 bit-arkitekturer, som man blandet andet finder i Apples iPhone 5S, og som ventes at vinde frem i smartphones og tablets i det kommende år.

Det er efterhånden et par år siden, at Microsoft besluttede at droppe den massive tilstedeværelse på CES, men selskabet har ifølge TechRadar og flere andre medier lovet, at det vil være til stede med repræsentanter i 2014-udgaven.

Da der er mange partner-producenter til Microsofts produkter, er det ikke svært at forestille sig, at vi vil se en del Windows 8.1-produkter blive præsenteret - og hvem ved, hvilke Microsoft-nyheder der ellers kan blive vist frem?

Disse emner bliver også hotte

Et af de emner, vi allerede har skrevet en del om på Computerworld, er produkterne i kategorien bærbar teknologi - heriblandt smartwatches, smart glasses og armbånd, der kan registrere fitness-data.

Det er stensikkert, at CES 2014 vil byde på nyheder inden for disse kategorier.

Fladskærme fylder altid meget på en forbrugermesse som CES, og i 2014-udgaven vil 4K eller Ultra HD (UHD) blive et af de store temaer som næste generations fladskærme.

Et medie som Whathifi forventer også, at high-res audio vil blive et vigtigt tema, blandt andet med nye Sony-produkter, ligesom trådløse lydsystemer som de foregående år vil fylde meget.

De vigtige talere på CES 2014

Men bortset fra de mange rygter er det også oplagt at se på, hvem der skal tale på messen.

Man kan nemlig oftest godt regne med, at de virksomheds-direktører, der holder en keynote, kommer, fordi virksomheden også har interessante ting at vise frem på messen.

På CES 2014 skal Intels CEO, Brian Krzanich, Sonys CEO, Kazuo Hirai, og Ciscos CEO, John Chambers, holde keynotes.

Og nå ja, så kommer Audis bestyrelsesformand også, ligesom der kommer en topchef fra Ford, hvilket er med til at understrege, at biler og elektronik i stigende grad smelter sammen, og at det også vil være et af de store temaer i Las Vegas.

Fortæl gerne, hvad du forventer og håber, at CES 2014 kommer til at byde på?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


Fremtidens ERP – træf de rigtige strategiske valg

Automatisering, fuld udnyttelse data og muligheden for at knytte leverandører og kunder endnu tættere til virksomheden, og kravene til et moderne forretnings- eller ERP-system er mange. Vær med når vi sætter fremtiden ERP på dagsordnen og diskuterer nogle af de vigtigste og mest relevante spørgsmål om ERP.

13. oktober 2022 | Læs mere


Dell Technologies Forum

Se hvilke løsninger, der kan give jeres virksomhed de næste banebrydende resultater Mød brancheeksperter, vær med til spændende breakout-sessioner og interaktive oplevelser, og lær mere om løsninger inden for alt fra multicloud-strategi som as-a-Service, AI-baserede beslutningsprocesser i edge-miljøer til moderne og sikker cyber resilience.

25. oktober 2022 | Læs mere


Computerworld
Efter 15 år med iPhone: Her er Computerworlds favorit-modeller - og vores karakter til hver enkelt model
CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital