Artikel top billede

På CES 2014 vil man blandt andet kunne se denne nye Ford Mustang, der er et eksempel på, hvordan it fylder stadig mere i bilerne. Foto: Ford.

Disse vilde gadgets præsenteres (måske) på CES

Det nye år sparkes i gang med CES i Las Vegas, og det fyger med spændende rygter om de vilde gadgets, der kan blive præsenteret.

Når titusindvis af elektronik-fascinerede mennesker den 7. til den 10. januar strømmer til Las Vegas til CES 2014-messen, er der masser af gadget-drømme med i bagagen.

Hvad bliver messens største overraskelse og det store samtaleemne i udstillings-hallerne?

Allerede nu er der godt gang i rygteskriverierne rundt omkring på nettet.

Selvom det næppe er dem alle, der viser sig at have hold i virkeligheden, ved vi fra de tidligere år, at der sagtens kan være hold i en del af rygterne - blandt andet fordi producenterne med vilje lækker informationer på forhånd.

Computerworld har set lidt nærmere på de forventninger til CES 2014, der umiddelbart er mest grund til at hæfte sig ved.

Dette kan du (måske) vente dig

Hos TechRadar spekulerer man i, om Samsung måske fremskyder præsentationen af en ny Galaxy S5, så den kan finde sted på CES?

Galaxy S4 blev først præsenteret i marts sidste år, så umiddelbart vil det være lidt overraskende, hvis S5 lanceres allerede i januar.

Samtidig skriver TechRadar, at Galaxy Round - en smartphone med et display, der kan bøjes - kan blive vist som en prototype i Vegas.

Om det sker, ved ingen andre end Samsung, men det er oplagt, at den nye form for fleksible skærme vil blive et tema på CES 2014.

Vi ved også, at at smartphone-producenter som Huawei, ZTE og HTC vil være at finde på CES, så mon ikke også de har lidt nyt at vise frem. 

Hvad vil Microsoft på CES?

Et andet emne kan blive de nye 64 bit-arkitekturer, som man blandet andet finder i Apples iPhone 5S, og som ventes at vinde frem i smartphones og tablets i det kommende år.

Det er efterhånden et par år siden, at Microsoft besluttede at droppe den massive tilstedeværelse på CES, men selskabet har ifølge TechRadar og flere andre medier lovet, at det vil være til stede med repræsentanter i 2014-udgaven.

Da der er mange partner-producenter til Microsofts produkter, er det ikke svært at forestille sig, at vi vil se en del Windows 8.1-produkter blive præsenteret - og hvem ved, hvilke Microsoft-nyheder der ellers kan blive vist frem?

Disse emner bliver også hotte

Et af de emner, vi allerede har skrevet en del om på Computerworld, er produkterne i kategorien bærbar teknologi - heriblandt smartwatches, smart glasses og armbånd, der kan registrere fitness-data.

Det er stensikkert, at CES 2014 vil byde på nyheder inden for disse kategorier.

Fladskærme fylder altid meget på en forbrugermesse som CES, og i 2014-udgaven vil 4K eller Ultra HD (UHD) blive et af de store temaer som næste generations fladskærme.

Et medie som Whathifi forventer også, at high-res audio vil blive et vigtigt tema, blandt andet med nye Sony-produkter, ligesom trådløse lydsystemer som de foregående år vil fylde meget.

De vigtige talere på CES 2014

Men bortset fra de mange rygter er det også oplagt at se på, hvem der skal tale på messen.

Man kan nemlig oftest godt regne med, at de virksomheds-direktører, der holder en keynote, kommer, fordi virksomheden også har interessante ting at vise frem på messen.

På CES 2014 skal Intels CEO, Brian Krzanich, Sonys CEO, Kazuo Hirai, og Ciscos CEO, John Chambers, holde keynotes.

Og nå ja, så kommer Audis bestyrelsesformand også, ligesom der kommer en topchef fra Ford, hvilket er med til at understrege, at biler og elektronik i stigende grad smelter sammen, og at det også vil være et af de store temaer i Las Vegas.

Fortæl gerne, hvad du forventer og håber, at CES 2014 kommer til at byde på?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere