På CES 2014 vil man blandt andet kunne se denne nye Ford Mustang, der er et eksempel på, hvordan it fylder stadig mere i bilerne. Foto: Ford.

Disse vilde gadgets præsenteres (måske) på CES

Det nye år sparkes i gang med CES i Las Vegas, og det fyger med spændende rygter om de vilde gadgets, der kan blive præsenteret.

Når titusindvis af elektronik-fascinerede mennesker den 7. til den 10. januar strømmer til Las Vegas til CES 2014-messen, er der masser af gadget-drømme med i bagagen.

Hvad bliver messens største overraskelse og det store samtaleemne i udstillings-hallerne?

Allerede nu er der godt gang i rygteskriverierne rundt omkring på nettet.

Selvom det næppe er dem alle, der viser sig at have hold i virkeligheden, ved vi fra de tidligere år, at der sagtens kan være hold i en del af rygterne - blandt andet fordi producenterne med vilje lækker informationer på forhånd.

Computerworld har set lidt nærmere på de forventninger til CES 2014, der umiddelbart er mest grund til at hæfte sig ved.

Dette kan du (måske) vente dig
Hos TechRadar spekulerer man i, om Samsung måske fremskyder præsentationen af en ny Galaxy S5, så den kan finde sted på CES?

Galaxy S4 blev først præsenteret i marts sidste år, så umiddelbart vil det være lidt overraskende, hvis S5 lanceres allerede i januar.

Samtidig skriver TechRadar, at Galaxy Round - en smartphone med et display, der kan bøjes - kan blive vist som en prototype i Vegas.

Om det sker, ved ingen andre end Samsung, men det er oplagt, at den nye form for fleksible skærme vil blive et tema på CES 2014.

Vi ved også, at at smartphone-producenter som Huawei, ZTE og HTC vil være at finde på CES, så mon ikke også de har lidt nyt at vise frem. 

Hvad vil Microsoft på CES?
Et andet emne kan blive de nye 64 bit-arkitekturer, som man blandet andet finder i Apples iPhone 5S, og som ventes at vinde frem i smartphones og tablets i det kommende år.

Det er efterhånden et par år siden, at Microsoft besluttede at droppe den massive tilstedeværelse på CES, men selskabet har ifølge TechRadar og flere andre medier lovet, at det vil være til stede med repræsentanter i 2014-udgaven.

Da der er mange partner-producenter til Microsofts produkter, er det ikke svært at forestille sig, at vi vil se en del Windows 8.1-produkter blive præsenteret - og hvem ved, hvilke Microsoft-nyheder der ellers kan blive vist frem?

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.