Artikel top billede

Her er Ateas nye topchef - afløser Claus Hougesen

Atea har fundet sin nye topchef, der skal afløse Claus Hougesen. Se her, hvem der bliver sat i spidsen for det store selskab.

Efter seks måneders mellemspil har Atea udpeget ny direktør for den danske forretning.

Ny mand i spidsen for Atea i Danmark er den 48-årige Morten Felding, som bliver øverste chef for selskabets omkring 1.400 danske medarbejdere.

Han kommer fra en stilling som landechef for Philips i Danmark, hvor han har arbejdet de seneste seks år.

Den nye direktør, der tiltræder sit nye job senest 1. maj, er ikke ukendt med salg af hardware og it-ydelser, da han fra 2004 til 2008 var direktør for Xerox i Danmark.

Morten Felding afløser Claus Hougesen, der i sidste uge meddelte, at han trækker sig som Ateas koncernchef.

Fast mand på posten

Hougesen har det sidste halve år desuden vikarieret som dansk chef efter at Lars Johansson i august i fjor pludseligt forlod den danske chefpost.

"Morten Felding har en solid ballast - både i den regionale og internationale it-industri, og han er vant til at lede store virksomheder," lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra Ateas koncernchef Steinar Sønsteby, der netop i dag er tiltrådt som Claus Hougesens afløser på posten.

"Jeg har store forventninger til samarbejdet og er rigtig glad for, at Atea har kunnet tiltrække en kapacitet som Morten Felding," lyder det fra Steinar Sønsteby.

Morten Felding har ikke ønsket at stille op til et interview med Computerworld.

[b]Læs også: Hougesen: Derfor forlader jeg Atea[/b]

.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere