Artikel top billede

Her er Ateas nye topchef - afløser Claus Hougesen

Atea har fundet sin nye topchef, der skal afløse Claus Hougesen. Se her, hvem der bliver sat i spidsen for det store selskab.

Efter seks måneders mellemspil har Atea udpeget ny direktør for den danske forretning.

Ny mand i spidsen for Atea i Danmark er den 48-årige Morten Felding, som bliver øverste chef for selskabets omkring 1.400 danske medarbejdere.

Han kommer fra en stilling som landechef for Philips i Danmark, hvor han har arbejdet de seneste seks år.

Den nye direktør, der tiltræder sit nye job senest 1. maj, er ikke ukendt med salg af hardware og it-ydelser, da han fra 2004 til 2008 var direktør for Xerox i Danmark.

Morten Felding afløser Claus Hougesen, der i sidste uge meddelte, at han trækker sig som Ateas koncernchef.

Fast mand på posten

Hougesen har det sidste halve år desuden vikarieret som dansk chef efter at Lars Johansson i august i fjor pludseligt forlod den danske chefpost.

"Morten Felding har en solid ballast - både i den regionale og internationale it-industri, og han er vant til at lede store virksomheder," lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra Ateas koncernchef Steinar Sønsteby, der netop i dag er tiltrådt som Claus Hougesens afløser på posten.

"Jeg har store forventninger til samarbejdet og er rigtig glad for, at Atea har kunnet tiltrække en kapacitet som Morten Felding," lyder det fra Steinar Sønsteby.

Morten Felding har ikke ønsket at stille op til et interview med Computerworld.

[b]Læs også: Hougesen: Derfor forlader jeg Atea[/b]

.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere