Artikel top billede

Her er Ateas nye topchef - afløser Claus Hougesen

Atea har fundet sin nye topchef, der skal afløse Claus Hougesen. Se her, hvem der bliver sat i spidsen for det store selskab.

Efter seks måneders mellemspil har Atea udpeget ny direktør for den danske forretning.

Ny mand i spidsen for Atea i Danmark er den 48-årige Morten Felding, som bliver øverste chef for selskabets omkring 1.400 danske medarbejdere.

Han kommer fra en stilling som landechef for Philips i Danmark, hvor han har arbejdet de seneste seks år.

Den nye direktør, der tiltræder sit nye job senest 1. maj, er ikke ukendt med salg af hardware og it-ydelser, da han fra 2004 til 2008 var direktør for Xerox i Danmark.

Morten Felding afløser Claus Hougesen, der i sidste uge meddelte, at han trækker sig som Ateas koncernchef.

Fast mand på posten

Hougesen har det sidste halve år desuden vikarieret som dansk chef efter at Lars Johansson i august i fjor pludseligt forlod den danske chefpost.

"Morten Felding har en solid ballast - både i den regionale og internationale it-industri, og han er vant til at lede store virksomheder," lyder det i en udsendt pressemeddelelse fra Ateas koncernchef Steinar Sønsteby, der netop i dag er tiltrådt som Claus Hougesens afløser på posten.

"Jeg har store forventninger til samarbejdet og er rigtig glad for, at Atea har kunnet tiltrække en kapacitet som Morten Felding," lyder det fra Steinar Sønsteby.

Morten Felding har ikke ønsket at stille op til et interview med Computerworld.

[b]Læs også: Hougesen: Derfor forlader jeg Atea[/b]

.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
ATP vil inden længe slette koden til sit hastudviklede it-system til udbetaling af milliarder af feriepenge-kroner
It-løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriepenge har nu næsten udtjent sin rolle. Milliarder af feriepenge er røget igennem systemet, som ATP byggede på få måneder, men som nu skal afvikles. "Vi slæber selvfølgelig ikke rundt på den del af koden, som det ikke giver mening at beholde," siger underdirektør i ATP, Gitte Klæbel.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.