BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Vi drukner i indhold uden formål

Klumme: Vi vader rundt i affald og digitalt rod, som vi ikke kan bruge til noget. Se nu at få ryddet op.

Jeg arrangerede en perfekt sankthansaften for nogle år siden.

Dengang boede jeg ovre i Næstved, og kommunen havde stablet en stor koncert på benene tæt på os.

Så vi inviterede venner, lavede mad, åbnede vin og gik snart højstemte af sted mod båltaler, fest og musik.

Man festpladsen var tom.

Intet bål, ingen mennesker, ingen forklaringer, ingenting.

Så fandt vi bare et lille bål nede ved sejlklubben, hvor de også solgte kolde øl, og værre var det ikke.

Og da jeg dagen efter skrev til kommunen for at høre, hvor festen var blevet af, beklagede de, at jeg havde fundet en gammel webside - og at invitationen hverken var blevet dateret eller fjernet, men blot havde ligget og ventet på at jeg skulle finde den i Google.

Så gav de mig til gengæld et helt sæt billetter til Knuthenborg Safaripark, og det blev en dejlig tur, men den må du høre om en anden gang.

Vi roder rundt i affald
Jeg fortæller dig historien om sankthans, fordi den er et eksempel på, at vi er mange, der er dygtige til at lægge indhold på nettet. Men færre, der er gode til at rydde op.

Gennem snart 20 år har hele verden bygget website efter website med masser af indhold - men uden tanke for, at skidtet jo bare bliver liggende år efter år.

Resultatet er den ene losseplads efter den anden, hvor de stakkels besøgende er henvist til at rode rundt i affaldet for at finde, hvad de skal bruge.

Ikke så mærkeligt, hvis de vælger at lede et andet sted, vel?

Eller sagt på en anden måde: Dit rod koster kunder.

For hvad nytter det, at vi kan finde alting på Google, når resultatet fra dit website er en artikel, der fortæller dele af, men ikke hele historien.

Når din artikel er forældet og i værste fald direkte forkert?

Har du egentlig styr på det?
Ved du, hvornår du sidst har tjekket indholdet på dine sider igennem?

Ved du, hvilke sider der bliver vist igen og igen, hvilke der hitter på bestemte tidspunkter af året?

Og ved du, hvilke sider der aldrig bliver set?

Gjorde spørgsmålet ondt?

Det bliver værre endnu:
Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Løbet er kørt for Intels lynhurtige lager-teknologi ’Optane’: Aflives om kort tid
Det er slut med de lynhurtige Optane-ssd diske til desktop-pc'er. Om godt en måned er løbet helt kørt.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.