Artikel top billede

Er dette fremtidens iPhone?

En konceptvideo viser en smartphone med laser-tastatur, tyndere design og holografisk display.

Den varer kun i lidt over et minut og den har absolut ikke noget med Apple at gøre. Men alligevel har en konceptvideo med en falsk iPhone 5 fået meget stor opmærksomhed på nettet. Den er allerede vist mere end syv millioner gange på YouTube.

Den næste iPhone kommer sandsynligvis i september eller oktober og bliver ikke nær så futuristisk som det, designerne fra det amerikanske firma Aatma Studio viser i deres video.

De forestiller sig at telefonen bliver ekstremt tynd – kun 2-3 millimeter – og udstyret med et laser-tastatur, der projiceres ud på skrivebordet. Her kan man så dreje rundt på tastaturet og betjene det som om det var et almindeligt fysisk tastatur.

En anden og temmelig cool funktion er et holografisk skærmbillede, der projiceres ud i luften fra telefonen.

Det fungerer selvfølgelig ikke i praksis endnu – hele videoen er computeranimeret. Men designerne drømmer om, at man endda kan projicerer billedet fra sin smartphone og få det op i en størrelse, hvor hele familien f.eks. kan se en film.

”I vores ”koncept iPhone 5” bliver alle funktioner aktiveret med fingerbevægelser – som altså erstatter knapper,” forklarer Pramod Shantharam fra Aatma Studio.

Han fortæller at man har flere futuristiske ideer til fremtidens smartphone, som man vil vise i nye videoer i de kommende måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere