Artikel top billede

Google: Du får pengene tilbage for denne Android-app

Google er nødt til at undskylde for Android-app, der er downloadet mere end 10.000 gange - og betale pengene tilbage til kunderne.

Det rene fup og fidus.

Sådan burde beskrivelsen af app'en Virus Shield have lydt, når Android-brugerne betalte fire dollar for den i Google Play Store.

I stedet lovede Virus Shield at beskytte din smartphone eller tablet ved at være en komplet antivirus-app, der forhindrer, at skadelige apps bliver installeret på din device og scanner apps og filer i realtid.

Det var bare ikke sandt, og som vi skrev før påske, er flere end 10.000 Android-brugere blevet narret til at betale penge for app'en, før fupnummeret blev opdaget, og Virus Shield - der i øvrigt røg til tops på hitlisten - fik sparket fra Google Play Store.

Nu oplyser siden Android Police - der også afslørede den falske app - at Google lover at betale pengene tilbage til de forudrettede Android-brugere.

Android Police bringer en email fra Google, som er sendt til de brugere, der betalte penge for Virus Shield.

Ud over at komme med en undskyldning skriver Google også i mailen:

"Google Plays politik forbyder på det strengeste falske løfter som disse, og i lyset af dette refunderer vi nu dit Virus Shield køb. Du bør kunne se beløbet refunderet til din konto inden for de næste 14 dage."

Samtidig fremgår det af mailen fra Google, som Android Police bringer, at de ramte Android-brugere også får fem dollar ekstra til at handle for i Google Play Store.

Læs også:

Falsk Android-app snyder Google og tusindvis af brugere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere