Artikel top billede

Storage-selskab sluger flash-firma for seks milliarder

Mere end seks milliarder har SanDisk måttet punge ud for en flash-opkomling, som glæder sig meget over at blive opkøbt.

Producenten af flashhukommelseskort, SanDisk, har langet godt seks milliarder kroner ud for selskabet Fusion-io, der har specialiseret sig i design og udvikling af flashhukommelses-produkter.

Betalingen sker kontant, skriver The Wall Street Journal.

Ifølge SanDisks administrerende direktør, Sanjay Mehrotra, betyder aftalen, at selskabet fremover vil være bedre i stand til at hjælpe SanDisk med at blive kørt i stilling til virksomheder, som skal håndtere de stadig stigende datamængder til en lavere pris.

"Vi ser frem til at arbejde med verdensklasse ingeniører og markedsføringshold fra Fusion-io i bestræbelserne på at tilbyde højværdi-løsninger til kunder over hele verden," udtaler Sanjay Mehrotra i en pressemeddelelse oven på købet.

Apple og Facebook med i købet

Handlen er godkendt af begge selskabers bestyrelser, og det forventes, at den også glider igennem diverse myndigheder, som også skal godkende handlen.

Blåstemplingerne ventes at være på plads i SanDisks tredje regnskabskvartal, og dermed overtager selskabet også Fusion-io's kundeliste, hvor navne som Apple og Facebook figurerer.

Hos det købte selskab er glæden over at være blevet købt også stor, da Fusion-io's teknologi med SanDisk i ryggen nu kan sælges meget bredere, end det hidtil har været tilfældet.

For en måneds tid siden købte konkurrenten EMC også et mindre flash-selskab, hvilket du kan læse mere om her

SanDisk stod selv til at blive købt for små seks år siden af it-giganten Samsung, men den handel røg i vasken efter længere tids forhandlinger. 

Læs også:

Stor som et køleskab: Se harddiskens utrolige udvikling
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere