Artikel top billede

Gangnam Styles succes tvinger Youtube over på 64 bit

Antallet af visninger af Psy's megahit Gangnam Style har været tæt på at ødelægge visningstælleren i Youtube. Det har tvunget Googles teknikere til tasterne.

Oppa Gangnam Style. 

Husker du, da hele verden for to års tid siden gik amok i hestedans, da den sydkoreanske musikplage 'Gangnam Style' blev fremført af musikeren Psy?

Hvis ja, så husker du nok også, at musikhittet nåede at runde én milliard visninger på Googles videosite Youtube.

Grænsen blev nået

Siden numret kom frem i sommeren 2012, og milliarden blev nået i vinteren samme år, har musikvideoen ligget og samlet mere end dobbelt så mange visninger, så videoen for nyligt nåede 2.147.483.647 visninger.

Dette tal er mere, end Youtubes view-tæller kan rumme, og derfor har Googles teknikere for at par måneder siden været nødt til at pille ved teknologien.

"Vi troede aldrig, at en video ville blive set i et antal større end 32-bit integer (=2.147.483.647 visninger), men det var før, vi stødte på Psy. Gangnam Style er blevet set så mange gange, at vi er blevet nødt til at opgradere til 64-bit integer," skriver Google i et blogindlæg.

Kan klare 9 trillioner visninger

Opgraderingen betyder, at det næste internet-fænomen bare kan komme an på Youtube.

For nu er videositets visningstæller i stand til at gå helt op til mere end 9 trillioner visninger - eller mere eksakt: 9.223.372.036.854.775.808 visninger.

Du kan selv gå ind på Youtube og holde musen over visningstælleren nede i højre hjørne under videoplayeren for at se Googles nye visningssystem.

Læs også:
YouTube: Sydfyn Style er forbudt

Sådan kan du købe dig til succes på YouTube




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere