Artikel top billede

Jeg savner B-holdet - dem der giver fanden i ikke at have den fedeste teknologi ved hånden

Klumme: Jeg savner dem, der giver fanden i, at deres CMS ikke er det sidste nye skrig og i stedet arbejder ekstra hårdt for at levere noget godt indhold og dem, der ikke har mulighed for at redigere deres elendige forside og i stedet promoverer deres fede indhold på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Der findes dygtige virksomheder, offentlige som private, der bare stormer frem i det digitale og leverer overbevisende fede løsninger til deres kunder.

De har fattet, hvad det handler om: Man forstår straks, hvad de tilbyder.

De er uimodståeligt inviterende at engagere sig i. Og det er tæt på sjovt at gennemføre sin opgave.

Der findes også virksomheder, som har en hjemmeside, hvor de for nogle år siden skrev nogle svagt formulerede sætninger om, hvordan de opfattede sig selv, garneret med nogle intetsigende billeder.

Det er svært at forstå, hvad de tilbyder, helt umuligt at se det på en mobil, og skulle man alligevel give sig i kast med deres digitale skrald, ender man med uforrettet sag og grimme ytringer.

Men der er ikke mange midt i mellem.

Der er et A-hold og et C-hold. Men ikke mange B'er.

De, der knokler på trods

Jeg savner B-holdet.

Jeg savner dem, der giver fanden i, at deres CMS ikke er det sidste nye skrig og i stedet arbejder ekstra hårdt for at levere noget godt indhold.

Dem, der ikke har mulighed for at redigere deres elendige forside og i stedet promoverer deres fede indhold på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Dem, der ikke har noget at gøre med i forhold til SEO, fordi it-afdelingen for længe siden har skræmt Google væk med en enkelt kodelinje, som ingen længere ved, hvordan man fjerner - men så i stedet udnytter Google Adwords til det yderste og får masser af trafik på den måde.

Jeg ved, I er mange, der arbejder med digital kommunikation under horrible vilkår.

Jeg ved, at I er helt med på den nyeste udvikling og hver uge punker jeres afdelingschef for at få en ordentlig børfuld penge til at udvikle alle jeres fede idéer. Og jeg ved, at I ved, at det ikke kommer til at ske foreløbig.

Så I har givet op. I producerer ligegyldigheder med et skuldertræk og går tidligt hjem. Og I bebrejder chefen, som ikke fatter en meter.

Det er helt forkert. 

Dårlige vilkår er bare ærgerligt

Det er dit job at få nettet til at give resultater.

Flere kunder, flere medlemmer, flere glade borgere. Og hvis du har dårlige vilkår, er det bare ærgerligt.

Selvfølgelig kan du ikke få de samme resultater med en Trabant som med en Mercedes, men derfor skal du da ikke lade dit køretøj stå i garagen sammen med alle de andre bedagede blikspande.

Det er dit job at vise, hvor langt du kan komme med få midler - og gør du det godt, vil chefen helt sikkert begynde at fatte det.

Den gode nyhed er, at der er masser af plads på B-holdet. Der er stort set tomt. Så der skal ikke så meget til for at løbe fra alle de andre på C-holdet.

Alternativet er, at du lader A-holdet løbe med det hele, indtil de til sidst løber med dit job.

Kom nu - lad os få et B-hold, der kan inspirere. Et B-hold, der finder på finurlige løsninger.

Når man kan lave legetøj af gamle coladåser og sko af gamle bildæk, så kan man altså også lave digitale resultater med teknologi fra nullerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere