Artikel top billede

TDC-partnere blev droppet af TDC - nu indgår de samarbejde med Telia

Erhvervs-telekæden KLC, der opstod efter TDC's beslutning om at opsige samarbejdet med en række partnere, er nu klar med et nyt samarbejde med TDC's ærkerival, Telia.

I februar meddelte 12 af de tidligere TDC Erhverv-butikker, som TDC havde opsagt samarbejdet med nogle måneder tidligere, at de ville etablere en ny telekæde, KLC Erhverv, der skulle bestå af butikker over hele landet.

Nu meddeler KLC, at kæden indgår et samarbejde med Telia.

"KLC udvider fra i dag sortimentet i butikkerne med erhvervsprodukter fra Telia. Produkterne introduceres i KLC's 10 butikker landet over," oplyser KLC.

Butiksejer Dan Ishøj Bengtsen fra KLC i København siger samtidig i en pressemeddelse:

"Vi har glædet os til at sætte gang i samarbejdet, og vi er sikre på, at kunderne kommer til at tage rigtig godt imod Telias produkter."

Læs også: Ny dansk telekæde: 12 TDC Erhverv-butikker danner nyt selskab

Samarbejdet kommer især til at gå på erhvervsprodukter rettet mod mindre og mellemstore erhvervskunder.

"Der er ingen tvivl om, at mange af vores mindre og mellemstore virksomheder har et stort ønske om at kunne besøge en butik, ligesom vi kender det fra privatmarkedet. Det gør det lettere at få overblikket over produkter og muligheder, når man står ansigt-til-ansigt, og derfor er vi glade for samarbejdet med KLC," udtaler Henrik Stenson, direktør for Telias erhvervsforretning.

TDC opsagde aftaler

TDC valgte sidste efteråret at opsige 60 partneraftaler rundt omkring i landet, så selskabet gik fra 65 partnere til blot fem.

Atea var en af de partnere, der blev opsagt af TDC.

Efterdønningerne af TDC's beslutning om at opsige de 60 partneraftaler var dramatiske.

Flere af de tidligere TDC Erhvervscentre måtte dreje nøglen om, fordi de ikke længere havde lov til at forhandle TDC-løsninger.

I februar meddelte 12 af de tidligere TDC Erhverv-butikker, at de ville etablere en ny telekæde, KLC Erhverv.

KLC-kæden er siden blevet til 10 butikker rundt omkring i landet, der altså nu kommer til at samarbejde med TDC's ærkerival, Telia.

Læs også:

Ny dansk telekæde: 12 TDC Erhverv-butikker danner nyt selskab

Atea genopliver dødsdømte TDC Erhvervscentre med overraskende plan

Konkursbegæringer på stribe hos dødsdømte TDC Erhvervscentre

TDC opsagde 60 partneraftaler: Nu overvejer Atea fremtiden med TDC

TDC opsagde 60 partneraftaler: Kunderne blev spammet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere