Artikel top billede

Ny streamingtjeneste fra Sony: Spil klassiske Playstation 3-spil på din pc

Snart kan du spille Crash Bandicoot, Final Fantasy X eller The Last of Us på din pc.

Er du pc-bruger, men samtidig misundelig over de mange fede spiltitler, der gennem tiden er udkommet til Playstation 3, kan du godt begynde at glæde dig. 

Sony er på vej med firmaets spil-streamingstjeneste, Playstation Now, der i den nærmeste fremtid vil fungere på din pc og på den måde gøre det muligt at spille Playstation 3-spil ved at streame spillene fra Sonys servere. 

Playstation Now fungerer allerede i dag på Sonys Playstation 4, der ikke selv er bagudkompatibel med spil fra sidste generation, men det er første gang, at du lovligt vil kunne spille en lang række eksklusive Playstation 3-titler på din computer. 

Det er blandt andet Shadow of the Colussus, The Last of Us eller God of War.

2 x Netflixpris

Prisen for Playstation Now er 20 dollar, omkring 133 kroner, og ud over abonnements-prisen skal du også ud og investere i en Playstation-controller. 

Playstations bluetooth-controllere har tidligere kun fungeret med en computer via et USB-kabel tilsluttet, men i forbindelse med Now-lanceringen sælger Sony nu også Bluetooth-dongles til at forbinde din computer og controller trådløst. 

Det er endnu uvist, hvornår Playstation Now kommer til Danmark, men Nvidia har allerede i dag en lignende service kaldet Nvidia Now til sine Android-enheder.

Hvis du allerede har en Playstation 4, kan du streame dine PS4-spil fra din konsol til din computer via den gratis PS4 Remote Play App. Det samme kan Xbox One-brugere, der samtidig ejer en Windows 10-computer. 

Læs også: Billige Playstation virtual reality-headset flået ned af online-hylderne på få minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere