Artikel top billede

Ny streamingtjeneste fra Sony: Spil klassiske Playstation 3-spil på din pc

Snart kan du spille Crash Bandicoot, Final Fantasy X eller The Last of Us på din pc.

Er du pc-bruger, men samtidig misundelig over de mange fede spiltitler, der gennem tiden er udkommet til Playstation 3, kan du godt begynde at glæde dig. 

Sony er på vej med firmaets spil-streamingstjeneste, Playstation Now, der i den nærmeste fremtid vil fungere på din pc og på den måde gøre det muligt at spille Playstation 3-spil ved at streame spillene fra Sonys servere. 

Playstation Now fungerer allerede i dag på Sonys Playstation 4, der ikke selv er bagudkompatibel med spil fra sidste generation, men det er første gang, at du lovligt vil kunne spille en lang række eksklusive Playstation 3-titler på din computer. 

Det er blandt andet Shadow of the Colussus, The Last of Us eller God of War.

2 x Netflixpris

Prisen for Playstation Now er 20 dollar, omkring 133 kroner, og ud over abonnements-prisen skal du også ud og investere i en Playstation-controller. 

Playstations bluetooth-controllere har tidligere kun fungeret med en computer via et USB-kabel tilsluttet, men i forbindelse med Now-lanceringen sælger Sony nu også Bluetooth-dongles til at forbinde din computer og controller trådløst. 

Det er endnu uvist, hvornår Playstation Now kommer til Danmark, men Nvidia har allerede i dag en lignende service kaldet Nvidia Now til sine Android-enheder.

Hvis du allerede har en Playstation 4, kan du streame dine PS4-spil fra din konsol til din computer via den gratis PS4 Remote Play App. Det samme kan Xbox One-brugere, der samtidig ejer en Windows 10-computer. 

Læs også: Billige Playstation virtual reality-headset flået ned af online-hylderne på få minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere