Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Yousee ramt af domino-effekt fra nytårsaften: Nu er der nye fejl på tv i hele Danmark

En forkert fejlretning hos Yousee efter det store nedbrud nytårsaften har resulteret i ombytning af flere tv-kanaler. I øjeblikket er der over 100 fejl ude hos kunderne.

Yousee-nedbruddet 31. december få timer før dronningens nytårstale har nu afstedkommet, at der flere steder i Danmark er kuk i tv-planerne.

I skrivende stund viser Yousees driftsinformation, at der er 114 aktuelle fejl på bredbånd, tv eller telefoni.

Heraf er der meldt knap 60 fejl alene tirsdag.

Hovedparten af de 114 fejlmeldinger skyldes ifølge Yousee-kommunikationsmedarbejder Povl D. Rasmussen følgevirkninger af fejlrettelserne fra nedbruddet nytårsaften.

"Vores driftsinformation kan godt se voldsom ud, da der i visse tilfælde er tale om tre eller få husstande. Men vi har konstateret, at især Syddanmark er ramt, da der her vises TV 2 Lorry (for hovedstadsområdet, red.) i stedet for TV 2 Syd," forklarer han til Computerworld.

"Der er ved fejlretningen indsat en forkert indstilling, som har bevirket, at kunderne i Syddanmark i øjeblikket ikke har den rigtige tv-kanal," fortsætter han.

Den store fejlsøgning

Povl D. Rasmussen fortæller, at fejlene med de regionale tv-kanaler forventes udbedret længe før det angivne tidspunkt på Yousees driftsinformation, som i flere tilfælde er mandag 9. januar i næste uge.

"Vi har teknikere til stede i Sydjylland, hvor de er i gang med fejlsøgningen," lyder det fra Yousee-kommunikationsmedarbejderen.

Han forklarer, at også Østdanmark - herunder Bornholm - har haft de forkerte regionale kanaler, men at dette skulle være udbedret.

Fejlmeldingerne begyndte at vælte ind mandag morgen, hvorefter de er fortsat i en lind strøm i dag.

Der meldes fortsat om aktuelle fejl på så forskellige steder som Aalborg, Vestsjælland og på Silkeborg-egnen i Midtjylland.

Endnu er det uvist, hvorfor Yousees tv-signaler brød sammen nytårsaftensdag, hvilket altså nu har skabt et syndigt rod i flere Yousee-kunders tv-kanaler

Læs også:
YouSees kæmpe-nedbrud nytårsaften: Situationen kan være alvorlig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere