Artikel top billede

Hacker-skandale breder sig: Verizon hakker to milliarder kroner af købsprisen for Yahoo

Verizons milliard-opkøb af Yahoo er røget ind i flere problemer, efter teknikere fra begge selskaber har diskuteret, hvor omfattende hackerangrebene egentlig har været.

Den amerikanske telegigant Verizons opkøb af søge- og teknologiselskabet Yahoo har fået tilført endnu et dramatisk kapitel.

For efter september-afsløringen i 2016 om 500 millioner kompromitterede konti hos Yahoo har et nyligt afholdt møde mellem teknikere fra Yahoo og Verizon blotlagt, at flere systemer hos Yahoo har været ramt, og disse systemer desuden er svære at integrere med Verizons AOL-platform.

Sikkerhedsbristerne har betydet, at Verizon forsøger at hakke 2,5 milliarder af sin købspris for Yahoo, som før lød på 32 milliarder kroner.

Det skriver The Wall Street Journal på baggrund af udtalelser fra anonyme kilder.

Ramt af flere angreb

Verizon og Yahoo har ellers for nyligt i en fælles pressemeddelelse fortalt offentligheden, at den store sikkerhedsafsløring med 500 millioner Yahoo-konti ikke ville få indflydelse på prisen.

Disse udtalelser og afsløringer på topniveau kommer på samme tid, som Yahoo i sidste uge udsendte endnu en sikkerhedsadvarsel ud til sine mange brugere.

Læs også: Efter tre gigantiske hackerangreb: Sådan lukker du din Yahoo-konto og sletter dine data

Efter den store hacker-afsløring i september gik der kun kort tid, efter it-selskabet endnu engang måtte meddele, at det var blevet hacket.

Denne gang drejede det sig om en sag, der daterer sig tilbage til 2013.

Det kan du læse mere om her: Advarsel: Tusindvis af danskere kan være ramt af gigantisk Yahoo-hack

Læs også:
Rabat eller retssag: Yahoo-køber vil presse købspris på 32 milliarder ned efter hackingskandaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere