Artikel top billede

Hacker-skandale breder sig: Verizon hakker to milliarder kroner af købsprisen for Yahoo

Verizons milliard-opkøb af Yahoo er røget ind i flere problemer, efter teknikere fra begge selskaber har diskuteret, hvor omfattende hackerangrebene egentlig har været.

Den amerikanske telegigant Verizons opkøb af søge- og teknologiselskabet Yahoo har fået tilført endnu et dramatisk kapitel.

For efter september-afsløringen i 2016 om 500 millioner kompromitterede konti hos Yahoo har et nyligt afholdt møde mellem teknikere fra Yahoo og Verizon blotlagt, at flere systemer hos Yahoo har været ramt, og disse systemer desuden er svære at integrere med Verizons AOL-platform.

Sikkerhedsbristerne har betydet, at Verizon forsøger at hakke 2,5 milliarder af sin købspris for Yahoo, som før lød på 32 milliarder kroner.

Det skriver The Wall Street Journal på baggrund af udtalelser fra anonyme kilder.

Ramt af flere angreb

Verizon og Yahoo har ellers for nyligt i en fælles pressemeddelelse fortalt offentligheden, at den store sikkerhedsafsløring med 500 millioner Yahoo-konti ikke ville få indflydelse på prisen.

Disse udtalelser og afsløringer på topniveau kommer på samme tid, som Yahoo i sidste uge udsendte endnu en sikkerhedsadvarsel ud til sine mange brugere.

Læs også: Efter tre gigantiske hackerangreb: Sådan lukker du din Yahoo-konto og sletter dine data

Efter den store hacker-afsløring i september gik der kun kort tid, efter it-selskabet endnu engang måtte meddele, at det var blevet hacket.

Denne gang drejede det sig om en sag, der daterer sig tilbage til 2013.

Det kan du læse mere om her: Advarsel: Tusindvis af danskere kan være ramt af gigantisk Yahoo-hack

Læs også:
Rabat eller retssag: Yahoo-køber vil presse købspris på 32 milliarder ned efter hackingskandaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.