Artikel top billede

Hacker-skandale breder sig: Verizon hakker to milliarder kroner af købsprisen for Yahoo

Verizons milliard-opkøb af Yahoo er røget ind i flere problemer, efter teknikere fra begge selskaber har diskuteret, hvor omfattende hackerangrebene egentlig har været.

Den amerikanske telegigant Verizons opkøb af søge- og teknologiselskabet Yahoo har fået tilført endnu et dramatisk kapitel.

For efter september-afsløringen i 2016 om 500 millioner kompromitterede konti hos Yahoo har et nyligt afholdt møde mellem teknikere fra Yahoo og Verizon blotlagt, at flere systemer hos Yahoo har været ramt, og disse systemer desuden er svære at integrere med Verizons AOL-platform.

Sikkerhedsbristerne har betydet, at Verizon forsøger at hakke 2,5 milliarder af sin købspris for Yahoo, som før lød på 32 milliarder kroner.

Det skriver The Wall Street Journal på baggrund af udtalelser fra anonyme kilder.

Ramt af flere angreb

Verizon og Yahoo har ellers for nyligt i en fælles pressemeddelelse fortalt offentligheden, at den store sikkerhedsafsløring med 500 millioner Yahoo-konti ikke ville få indflydelse på prisen.

Disse udtalelser og afsløringer på topniveau kommer på samme tid, som Yahoo i sidste uge udsendte endnu en sikkerhedsadvarsel ud til sine mange brugere.

Læs også: Efter tre gigantiske hackerangreb: Sådan lukker du din Yahoo-konto og sletter dine data

Efter den store hacker-afsløring i september gik der kun kort tid, efter it-selskabet endnu engang måtte meddele, at det var blevet hacket.

Denne gang drejede det sig om en sag, der daterer sig tilbage til 2013.

Det kan du læse mere om her: Advarsel: Tusindvis af danskere kan være ramt af gigantisk Yahoo-hack

Læs også:
Rabat eller retssag: Yahoo-køber vil presse købspris på 32 milliarder ned efter hackingskandaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.