Artikel top billede

Hacker-skandale breder sig: Verizon hakker to milliarder kroner af købsprisen for Yahoo

Verizons milliard-opkøb af Yahoo er røget ind i flere problemer, efter teknikere fra begge selskaber har diskuteret, hvor omfattende hackerangrebene egentlig har været.

Den amerikanske telegigant Verizons opkøb af søge- og teknologiselskabet Yahoo har fået tilført endnu et dramatisk kapitel.

For efter september-afsløringen i 2016 om 500 millioner kompromitterede konti hos Yahoo har et nyligt afholdt møde mellem teknikere fra Yahoo og Verizon blotlagt, at flere systemer hos Yahoo har været ramt, og disse systemer desuden er svære at integrere med Verizons AOL-platform.

Sikkerhedsbristerne har betydet, at Verizon forsøger at hakke 2,5 milliarder af sin købspris for Yahoo, som før lød på 32 milliarder kroner.

Det skriver The Wall Street Journal på baggrund af udtalelser fra anonyme kilder.

Ramt af flere angreb

Verizon og Yahoo har ellers for nyligt i en fælles pressemeddelelse fortalt offentligheden, at den store sikkerhedsafsløring med 500 millioner Yahoo-konti ikke ville få indflydelse på prisen.

Disse udtalelser og afsløringer på topniveau kommer på samme tid, som Yahoo i sidste uge udsendte endnu en sikkerhedsadvarsel ud til sine mange brugere.

Læs også: Efter tre gigantiske hackerangreb: Sådan lukker du din Yahoo-konto og sletter dine data

Efter den store hacker-afsløring i september gik der kun kort tid, efter it-selskabet endnu engang måtte meddele, at det var blevet hacket.

Denne gang drejede det sig om en sag, der daterer sig tilbage til 2013.

Det kan du læse mere om her: Advarsel: Tusindvis af danskere kan være ramt af gigantisk Yahoo-hack

Læs også:
Rabat eller retssag: Yahoo-køber vil presse købspris på 32 milliarder ned efter hackingskandaler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere