Artikel top billede

Foto: Dan Jensen.

KMD henter ny direktør til Operations fra konkurrenten NNIT

Sidste brik i KMD's store organisationsændring og ledelsesrokade falder nu på plads. KMD henter direktøren til Operations fra konkurrenten NNIT.

KMD kunne tirsdag meddele, at virksomheden får ny betyrelsesformand, gennemfører store ændringer i organisationen og foretager en større ledelsesrokade.

Mens der var sat konkrete navne på lederne af de nye afdelinger og den nye bestyrelsesformand, manglede der at blive sat navn på en af de mest centrale poster - direktøren for Operations.

“Samtidig får KMD's driftsenhed, Operations, ny direktør pr. 1. september. Frank Olesen stopper efter gensidig aftale og afløses af en ny Executive Vice President, der kommer til KMD med en betydelig erfaring fra it-branchen."

"KMD forventer at kunne frigive navnet på den nye direktør snarest," skrev KMD.

Kommer fra NNIT

Computerworld erfarer nu fra flere kilder, at den den nye direktør for Operations kommer fra konkurrenten NNIT.

Frank Olesen afløses nemlig af Lars-Henrik Jessen, der kommer til KMD fra en stilling som Corporate Vice President hos NNIT, hvor han har ansvaret for Applications Outsourcing.

Computerworld erfarer, at det allerede er meldt ud internt i KMD, men har endnu ikke fået bekræftet jobskiftet af KMD eller af Lars-Henrik Jessen selv.

Han skriver i en mail, at han ikke har nogen kommentarer. 

Få overblikket over alle de store ændringer hos KMD:

KMD får ny bestyrelsesformand - og gennemfører store ændringer af organisationen og ledelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere