Artikel top billede

Foto: Dan Jensen. (Foto: Dan Jensen)

KMD henter ny direktør til Operations fra konkurrenten NNIT

Sidste brik i KMD's store organisationsændring og ledelsesrokade falder nu på plads. KMD henter direktøren til Operations fra konkurrenten NNIT.

KMD kunne tirsdag meddele, at virksomheden får ny betyrelsesformand, gennemfører store ændringer i organisationen og foretager en større ledelsesrokade.

Mens der var sat konkrete navne på lederne af de nye afdelinger og den nye bestyrelsesformand, manglede der at blive sat navn på en af de mest centrale poster - direktøren for Operations.

“Samtidig får KMD's driftsenhed, Operations, ny direktør pr. 1. september. Frank Olesen stopper efter gensidig aftale og afløses af en ny Executive Vice President, der kommer til KMD med en betydelig erfaring fra it-branchen."

"KMD forventer at kunne frigive navnet på den nye direktør snarest," skrev KMD.

Kommer fra NNIT

Computerworld erfarer nu fra flere kilder, at den den nye direktør for Operations kommer fra konkurrenten NNIT.

Frank Olesen afløses nemlig af Lars-Henrik Jessen, der kommer til KMD fra en stilling som Corporate Vice President hos NNIT, hvor han har ansvaret for Applications Outsourcing.

Computerworld erfarer, at det allerede er meldt ud internt i KMD, men har endnu ikke fået bekræftet jobskiftet af KMD eller af Lars-Henrik Jessen selv.

Han skriver i en mail, at han ikke har nogen kommentarer. 

Få overblikket over alle de store ændringer hos KMD:

KMD får ny bestyrelsesformand - og gennemfører store ændringer af organisationen og ledelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Strategisk it-sikkerhedsdag: Få styr på trusselsbilledet og beredskabet

På denne strategiske it-sikkerhedsdag samler vi trådene i tre spor, hvor kompetente oplægsholdere deler deres erfaringer med dig omkring, hvordan du prioriterer dine ressourcer og bliver i stand til at håndterer de ellers umiddelbart modsatrettede krav og forventninger.

24. januar 2023 | Læs mere