Artikel top billede

Foto: Dan Jensen. (Foto: Dan Jensen)

KMD henter ny direktør til Operations fra konkurrenten NNIT

Sidste brik i KMD's store organisationsændring og ledelsesrokade falder nu på plads. KMD henter direktøren til Operations fra konkurrenten NNIT.

KMD kunne tirsdag meddele, at virksomheden får ny betyrelsesformand, gennemfører store ændringer i organisationen og foretager en større ledelsesrokade.

Mens der var sat konkrete navne på lederne af de nye afdelinger og den nye bestyrelsesformand, manglede der at blive sat navn på en af de mest centrale poster - direktøren for Operations.

“Samtidig får KMD's driftsenhed, Operations, ny direktør pr. 1. september. Frank Olesen stopper efter gensidig aftale og afløses af en ny Executive Vice President, der kommer til KMD med en betydelig erfaring fra it-branchen."

"KMD forventer at kunne frigive navnet på den nye direktør snarest," skrev KMD.

Kommer fra NNIT

Computerworld erfarer nu fra flere kilder, at den den nye direktør for Operations kommer fra konkurrenten NNIT.

Frank Olesen afløses nemlig af Lars-Henrik Jessen, der kommer til KMD fra en stilling som Corporate Vice President hos NNIT, hvor han har ansvaret for Applications Outsourcing.

Computerworld erfarer, at det allerede er meldt ud internt i KMD, men har endnu ikke fået bekræftet jobskiftet af KMD eller af Lars-Henrik Jessen selv.

Han skriver i en mail, at han ikke har nogen kommentarer. 

Få overblikket over alle de store ændringer hos KMD:

KMD får ny bestyrelsesformand - og gennemfører store ændringer af organisationen og ledelsen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere