(Foto: Dan Jensen)

Vil du med på Computerworld Summit? Få gratis adgang til en af årets store it-konferencer

Gratis Computerworld-seminar: Hør oplæg fra TV 2-direktør, tidligere PET-chef og Dansk Supermarkeds 'head of digital'. Kom med på Computerworld Summit Aarhus 2017. Helt gratis. Se hvordan her.

Det store fokus på digital transformation, sikkerhed og en stadig højere grad af forretningsorientering i it-investeringerne forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før.

Det er derfor, Computerworld har skabt Computerworld Summit Aarhus, en gratis konference, som løber af stablen 2. november i Aarhus med it, forretning og sikkerhed i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal fungere i.

Du kan blandt andet høre oplæg om: 
  • Lær af tidligere PET-chef, Jakob Scharff, der nu er direktør i CERTA intelligence & security A/S, som taler om, hvordan du griber den strategiske informatoinssikkerhed an. 
  • Hør digital direktør for TV 2 Danmark, Anders Blauenfeldt, fortælle om medievirksomhedens digitale transformation.
  • Hør Dansk Supermarkeds head of digital, Toke Lund, fortælle om de digitale muligheder, som organisationen fokuserer på, og hvordan organisationen arbejder med den generelle digitale transformation.
     
I alt har du helt gratis adgang til i alt 14 stærke foredrag om it, sikkerhed og digital transformation. 

Dukker du op, kan vi desuden garantere en god frokost. 

Alt sammen centralt i Aarhus på Hotel Herman's i Tivoli Friheden. 

Du kan se hele programmet for dagen her.

Antallet af pladser er begrænset, så reserver din plads allerede nu: 

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her


Husk: Både deltagelse og parkering er gratis.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
mest debaterede artikler

Computerworld
Retten ophæver navneforbuddet i Atea-sagen: Her er de syv tiltalte
Østre Landsret har netop besluttet at ophæve navneforbuddet i Atea-sagen. Det betyder, at offentligheden nu må se navnene på de tiltalte i sagen.
CIO
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm"
"På 11 minutter blev vores computere ramt af den frygtede Petya ransomware-skærm. Først troede vi, at det bare ville blive en aften uden email, og at de ville fikse det i løbet af natten. Men næste morgen var der krisemøde, og vi fik at vide, at vi ville være nede i lang tid."
Comon
Oversigt: Her er de bedste Android-smartphones der kan købes i Danmark
Det vrimler med spændende Android-smartphones på markedet. Vi har samlet en oversigt over de bedste Android-telefoner, du kan købe herhjemme netop nu.
Job & Karriere
IBM’s Watson har gennemlæst 600 jobopslag, og snart kan der blive vendt op og ned på vores jobsøgning
Kunstig intelligens kan forandre den måde virksomheder rekrutterer på. Derfor har IBM netop gennemført et stort forsøg med Danmarks største erhvervsskole.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.