Artikel top billede

Dansk bitcoinprofil stævnet i amerikansk milliardslagsmål

Niklas Nikolajsen og virksomheden Bitcoin Suisse bliver nu stævnet af amerikaner i sag om milliarder af kroner i forbindelse med en kapitalrejsning sidste sommer.

Bitcoin-kometen Niklas Nikolajsen bliver nu i mod sin vilje sammen med Bitcoin-Suisse trukket ind i et voldsomt slagsmål om milliarder af kroner. 

Det skriver Børsen.

I forbindelse med en såkaldt ICO hjalp Nikolajsens virksomhed Bitcoin-Suisse Tezoz med at rejse 1,4 milliarder kroner, der blev betalt i bitcoin og etherium. 

Kort efter kapitalrejsningen opstod der konflikt mellem skaberne af den nye kryptovaluta Tezoz. 

Læs mere om Niklas Nikolajsen her: Saxobank-stifter sælger ud af bitcoin: Lars Seier Christensen scorer kassen på eksplosiv bitcoin-kurs

Uenigheden drejer sig om en millionbonus, som en af folkene bag skulle have givet sig selv, og konflikten har forsinket hele  projektet. Investorerne kigger derfor langt og bekymret efter deres indskudte midler. 

I følge Niklas Nikolajsen har hverken han eller Bitcoin Suisse noget med sagen af gøre og er udelukkende nævnt, da virksomheden kan låse de omstridte midler, der på grund af de voldsomme stigninger udgører en værdi på mere end seks milliarder kroner. 

"Det er selvfølgelig altid alvorligt, når man bliver nævnt i et søgsmål, og derfor har vi også engageret vores advokater, og vi følger med i, hvordan sagen udvikler sig," siger Niklas Nikolajsen til Børsen.

Læs mere om kryptovaluta her: Chris Larsen er nu en af verdens rigeste: Har tjent milliarder på kryptovalutaen Ripple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere