Dansk bitcoinprofil stævnet i amerikansk milliardslagsmål

Niklas Nikolajsen og virksomheden Bitcoin Suisse bliver nu stævnet af amerikaner i sag om milliarder af kroner i forbindelse med en kapitalrejsning sidste sommer.

Bitcoin-kometen Niklas Nikolajsen bliver nu i mod sin vilje sammen med Bitcoin-Suisse trukket ind i et voldsomt slagsmål om milliarder af kroner. 

Det skriver Børsen.

I forbindelse med en såkaldt ICO hjalp Nikolajsens virksomhed Bitcoin-Suisse Tezoz med at rejse 1,4 milliarder kroner, der blev betalt i bitcoin og etherium. 

Kort efter kapitalrejsningen opstod der konflikt mellem skaberne af den nye kryptovaluta Tezoz. 

Læs mere om Niklas Nikolajsen her: Saxobank-stifter sælger ud af bitcoin: Lars Seier Christensen scorer kassen på eksplosiv bitcoin-kurs

Uenigheden drejer sig om en millionbonus, som en af folkene bag skulle have givet sig selv, og konflikten har forsinket hele  projektet. Investorerne kigger derfor langt og bekymret efter deres indskudte midler. 

I følge Niklas Nikolajsen har hverken han eller Bitcoin Suisse noget med sagen af gøre og er udelukkende nævnt, da virksomheden kan låse de omstridte midler, der på grund af de voldsomme stigninger udgører en værdi på mere end seks milliarder kroner. 

"Det er selvfølgelig altid alvorligt, når man bliver nævnt i et søgsmål, og derfor har vi også engageret vores advokater, og vi følger med i, hvordan sagen udvikler sig," siger Niklas Nikolajsen til Børsen.

Læs mere om kryptovaluta her: Chris Larsen er nu en af verdens rigeste: Har tjent milliarder på kryptovalutaen Ripple

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.