Artikel top billede

Dansk bitcoinprofil stævnet i amerikansk milliardslagsmål

Niklas Nikolajsen og virksomheden Bitcoin Suisse bliver nu stævnet af amerikaner i sag om milliarder af kroner i forbindelse med en kapitalrejsning sidste sommer.

Bitcoin-kometen Niklas Nikolajsen bliver nu i mod sin vilje sammen med Bitcoin-Suisse trukket ind i et voldsomt slagsmål om milliarder af kroner. 

Det skriver Børsen.

I forbindelse med en såkaldt ICO hjalp Nikolajsens virksomhed Bitcoin-Suisse Tezoz med at rejse 1,4 milliarder kroner, der blev betalt i bitcoin og etherium. 

Kort efter kapitalrejsningen opstod der konflikt mellem skaberne af den nye kryptovaluta Tezoz. 

Læs mere om Niklas Nikolajsen her: Saxobank-stifter sælger ud af bitcoin: Lars Seier Christensen scorer kassen på eksplosiv bitcoin-kurs

Uenigheden drejer sig om en millionbonus, som en af folkene bag skulle have givet sig selv, og konflikten har forsinket hele  projektet. Investorerne kigger derfor langt og bekymret efter deres indskudte midler. 

I følge Niklas Nikolajsen har hverken han eller Bitcoin Suisse noget med sagen af gøre og er udelukkende nævnt, da virksomheden kan låse de omstridte midler, der på grund af de voldsomme stigninger udgører en værdi på mere end seks milliarder kroner. 

"Det er selvfølgelig altid alvorligt, når man bliver nævnt i et søgsmål, og derfor har vi også engageret vores advokater, og vi følger med i, hvordan sagen udvikler sig," siger Niklas Nikolajsen til Børsen.

Læs mere om kryptovaluta her: Chris Larsen er nu en af verdens rigeste: Har tjent milliarder på kryptovalutaen Ripple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere