Artikel top billede

Dansk bitcoinprofil stævnet i amerikansk milliardslagsmål

Niklas Nikolajsen og virksomheden Bitcoin Suisse bliver nu stævnet af amerikaner i sag om milliarder af kroner i forbindelse med en kapitalrejsning sidste sommer.

Bitcoin-kometen Niklas Nikolajsen bliver nu i mod sin vilje sammen med Bitcoin-Suisse trukket ind i et voldsomt slagsmål om milliarder af kroner. 

Det skriver Børsen.

I forbindelse med en såkaldt ICO hjalp Nikolajsens virksomhed Bitcoin-Suisse Tezoz med at rejse 1,4 milliarder kroner, der blev betalt i bitcoin og etherium. 

Kort efter kapitalrejsningen opstod der konflikt mellem skaberne af den nye kryptovaluta Tezoz. 

Læs mere om Niklas Nikolajsen her: Saxobank-stifter sælger ud af bitcoin: Lars Seier Christensen scorer kassen på eksplosiv bitcoin-kurs

Uenigheden drejer sig om en millionbonus, som en af folkene bag skulle have givet sig selv, og konflikten har forsinket hele  projektet. Investorerne kigger derfor langt og bekymret efter deres indskudte midler. 

I følge Niklas Nikolajsen har hverken han eller Bitcoin Suisse noget med sagen af gøre og er udelukkende nævnt, da virksomheden kan låse de omstridte midler, der på grund af de voldsomme stigninger udgører en værdi på mere end seks milliarder kroner. 

"Det er selvfølgelig altid alvorligt, når man bliver nævnt i et søgsmål, og derfor har vi også engageret vores advokater, og vi følger med i, hvordan sagen udvikler sig," siger Niklas Nikolajsen til Børsen.

Læs mere om kryptovaluta her: Chris Larsen er nu en af verdens rigeste: Har tjent milliarder på kryptovalutaen Ripple
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere