Artikel top billede

Vil du med på Computerworld Summit? Få gratis adgang til en af årets store it-konferencer om transformation, sikkerhed og næste generation af it-drift

Gratis Computerworld-seminar om digital transformation, sikkerhed og næste generation af it-drift: Hør oplæg fra iværksætter Tim Vang, digitaliseringschef Fredrik Östbye og mange andre. Kom med på Computerworld Summit 2018. Helt gratis. Se hvordan her.

Det har aldrig været bedre end nu at være it-professionel.

Den teknologiske udvikling brager afsted, og høje ambitioner om digital transformation og nye landvindinger inden for kunstig intelligens sikrer fuld opmærksomhed fra resten af organisationen.

Men samtidig er kravene til dig skyhøje.

Den øgede opmærksomhed betyder, at forventningerne fra forretningen er i top – for også konkurrenter og it-kriminelle nyder godt af de samme teknologiske fordele.

Det er derfor, Computerworld har skabt Computerworld Summit, en gratis konference, som løber af stablen 11. april på Radisson Blu Scandinavia i København med it, forretning og sikkerhed i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal fungere i.

Du kan blandt andet høre oplæg fra: 

  • Iværksætter Tim Vang om pretotyping og digital innovation.
  • Head of Digital Transformation hos Grundfoss Fredrik Östbye om, hvordan en global virksomhed som Grundfos forener digitalisering, strategi og innovation, så det kan mærkes i hele organisationen.
  • Steen K. Villsen, CIO i XL-BYG, om hvordan data og forbedring af infrastrukturen har ført til fremtidens e-handel.
Ud over en række spændende keynote-talere kan du på de tre spor Digital Transformation,Secure Business og Next Generation Operations komme i dybden med de vigtigste udviklinger inden for drift, sikkerhed og udvikling.

Du kan se hele programmet for dagen her.

Antallet af pladser er begrænset, så reserver din plads allerede nu: 

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her

Antallet af pladser er begrænset og forbeholdt it-beslutningstagere og slutbrugere.