Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Facebook pønser på ny datingservice

Facebook vil ind på datingmarkedet med ny service, der skal gøre det lettere for singler at møde hinanden. Og singler er der nok af på Facebook.

Mark Zuckerberg kom forleden med den noget overraskende melding, at Facebook nu vil gå ind på online-datingmarkedet.

"Der er 200 millioner mennesker på Facebook, der betegner sig selv som single," sagde Mark Zuckerberg, CEO hos Facebook, på virksomhedens årlig udviklerkonference, F8.

"Så der er helt klart noget at gøre her," fortsatte han.

Mark Zuckerberg gjorde det klart, at servicen ikke er tiltænkt hurtige stævnemøder - "totally opt-in" and "not for hook-ups," - sagde han blandt andet.

Ifølge Facebook vil servicen ikke forbinde personer, der allerede er venner på det sociale medie.

Læs også: Dette kan Tinders enorme succes lære os om innovation

Sådan fungerer den

Dating-funktionen er et nyt produkt, der snart kommer til selskabets mobilapp.

Den nye løsning virker ved, at man fra sin Facebook-app kan trykke på et lille hjerte.

Derefter kommer man ind i det, Facebook kalder dit "dating home". Herfra kan brugeren sætte sin datingprofil op - en profil, som andre Facebook-venner altså ikke skulle kunne se.

Som bruger kan man nu browse igennem begivenheder og grupper, som interesserer én.

Vælger man en begivenhed eller gruppe, kan man se, hvem der ellers deltager, og man kan begynde at lure de andre Facebookeres datingprofiler igennem og - hvis man føler sig rigtig i stødet - starte en privat samtale.

"Den efterligner den måde, folk faktisk dater på, hvilket typisk er til en begivenhed og igennem de institutioner, de er knyttet til," sagde Chris Cox, Facebooks chief product officer under sin keynote.

Læs også: Facebook-nedbrud river populære Tinder med i faldet

Facebook oplyser, at datingsamtalerne som en sikkerhedsfunktion kun vil være 'text only'. Samtaler vil desuden være afskåret fra Facebook Messenger og WhatsApp.

Der blev ikke givet nogen tidshorisont for, hvornår Facebook-brugere kan kaste sig ud i det nye virtuelle dating-univers.

Læs også: Dansk it-rigmand bag Dating.dk køber mangeårige partnere ud for formue: Overtager hele selskabet sammen med sin far




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere