Artikel top billede

Live fra Retten i Glostrup: Nu falder dommen endelig i Atea-sagen

Live fra Retten i Glostrup: Det er tid til den foreløbige afgørelse af den store bestikkelsessag, hvor syv tidligere chefer i Atea og Region Sjælland er tiltalt for bestikkelse. Følg med direkte fra domsafsigelsen her.

I Retten i Glostrup er vi nået til det foreløbigt sidste retssmøde i den store bestikkelsessag, der involverer tidligere topledere fra Atea og it-chefer fra Region Sjælland.

Her er syv tidligere højtplacerede it-danskere tiltalt i det, der betegnes som en af danmarkshistoriens største bestikkelsessager.

Blandt dem er flere tidligere chefer i Region Sjælland, som er tiltalt for at have modtaget bestikkelse, mens tidligere topchefer i Atea - herunder de tidligere direktører Claus Hougesen og Peter Trans - er tiltalt for at have ydet bestikkelse.

Læs mere her: Atea-sagen. Atea brændte mere end en million kroner fra Region Sjælland af på rejser og luksusmiddage.

Læs også: ComputerViews: Atea-bestikkelsessagen peger mod en betændt kultur

Læs også: Live fra Retten i Glostrup: Michael Steen Hansen om Michelin-middag til 20.000 kr - "Jeg var godt klar over, at de ikke ville invitere os på Jensens Bøfhus,"

I dag skal vi høre rettens afgørelse. Det er det foreløbige punktum for sagen, der har kørt i Retten i Glostrup siden efteråret. For de tiltalte er det også enden på en sag, der indtil nu har varet i mere end tre år.

Følg med i Computerworlds live-dækning direkte fra retslokalet her.

Er det længe siden feedet er opdateret, skal du trykke F5 i din browser.