Artikel top billede

Nu er dommen faldet i Atea-sagen: Her er dommene fra Østre Landsret over tidligere Atea-chefer og chefer i Region Sjælland

Østre Landsret har netop afsagt dom i Atea-sagen over de tidligere topchefer Claus Hougesen, Peter Trans og Per Juul Andersen samt tidligere it-chefer i Region Sjælland, Michael Nielsen og Rene Clausen. Her er dommene.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Østre Landsrets domme over de tidligere topchefer i Atea og Region Sjælland.
833
4:15 min
Nu er der blevet sat et foreløbigt punktum i den langstrakte Atea-bestikkelsessag. Østre Landsret har netop afsagt domme i ankesagen, der i de seneste måneder har kørt i landsretten i København.

Her har landsretten behandlet ankesagerne for fem af de oprindeligt syv tiltalte, der i april 2018 blev dømt i Retten i Glostrup. To af dem valgte ikke at anke deres domme, mens fem altså ankede.

Det drejer sig om de tre tidligere topchefer i Atea, Claus Hougesen, Peter Hillingsøe Trans og Per Juul Andersen samt de tidligere it-chefer i Region Sjælland, Rene Clausen og Michael Mølkær Nielsen.

Overordnet set har tre af de tiltalte fået skærpet deres dom, hvor to har fået en mildere straf end ved byretten.

Sådan lyder dommene i Østre Landsret:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

En uge før den endelig udskilning fra IBM: Kyndryl er klar med ny direktion og bestyrelse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Digitaliseringspartnerskabet har sat retningen for Danmarks digitale fremtid - men hvor er repræsentanterne fra danske SMV'er?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet ramt af hackerangreb: Opdagede først hændelsen en måned efter advarsel

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Andreas Hansen har kun været på sin arbejdsplads to gange siden sommer: Hver anden it-ansat vil gerne arbejde fuld tid hjemmefra

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Justitsministeren overdænges med kritikpunkter til kontroversielt udkast til nye logningsregler: "Der er al for meget overvågning af uskyldige"