Artikel top billede

Morgen-briefing: Nest-topchef trækker sig / Kun 65 procent af alle organisationer har en sikkerheds-ekspert ansat / Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar

Nest-topchef trækker sig. Kun 65 procent af alle organisationer har en sikkerheds-ekspert ansat. Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne torsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

Nest-topchef trækker sig

Topchefen for Google-selskabet Nest, Marwan Fawaz, trækker sig fra posten, men bliver hængende i kulissen som ‘rådgiver.’

Samtidig bliver Nest-divisionen indlemmet i Googles såkaldte home device-afdelingen. Hidtil har Nest været en del af hardware-forretningen.

Google og Nest kalder beslutningen for ‘en naturlig evolution.’

Du kan læse mere om Nest her: Kæmper om at komme ind i dit hjem: Priskrig raser mellem Amazon og Google - kommer Apple også med?

Kun 65 procent af alle organisationer har en sikkerheds-ekspert ansat

Langt de fleste CIO’er forventer, at omfanget af it-sikkerhedstruslerne vil stige over de kommende år.

Alligevel har blot 65 procent af organisationerne i dag ansat en sikkerheds-ekspert, lyder det fra analysehuset Gartner.

Analysehuset har spurgt 3.160 CIO’er i 98 lande om emnet.

“På en forskruet måde er de cyberkriminelle digitale pionerer, finder nye måder at arbejde med big data og webskalering på i deres forsøg på at opstille angreb og stjæle data,” lyder det fra Gartner.

Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar

Amazons markedsværdi nærmer sig 900 milliarder dollar, og selskabet haler kraftigt ind på Apple i ‘dysten’ om at blive det første selskab i verden, der runder en markedsværdi på en billion dollar - altså en million million dollar.

Amazons markedsværdi er i skrivende stund 894,23 millioner dollar, mens Apples markedsværdi er 935,84 milliarder dollar.

Det er i begge selskabers tilfælde rekord-niveau.

Amazons aktiekurs er siden nytår buldret i vejret i en grad, der har gjort, at selskabets markedsværdi er steget med 270 milliarder dollar alene i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere