Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Alibaba's forgyldte frontfigur har udpeget sin efterfølger

Den kinesiske rigmand Jack Ma har kørt sin afløser ind fra egne rækker. Det bliver nemlig den nuværende administrerende direktør, der indtager den absolutte toppost i milliardvirksomheden til næste år.

Der bliver ikke tale om en dramatisk udskiftning hos den kinesiske gigant Alibaba, når fænomenet Jack Ma træder tilbage til næste år.

Det bliver nemlig den nuværende administrerende direktør, Daniel Zhang, der indtager den absolutte toppost hos Alibaba, når milliardæren Ma træder tilbage.

Det har virksomheden, ifølge en række medier deriblandt Techcrunch, meddelt.

Den nye topspids kommer fra en rolle COO hos Alibaba, og senest overtog han rollen som CEO for Alibaba-gruppen tilbage i 2015. Årsagen til, at valget netop er faldet på ham, er, at hans analytiske evner, ifølge Jack Ma, er uden sidestykke, og at han i høj grad er i stand til at innovere og afprøve kreative forretningsmodeller.

Den eneste morsomhed er, at Daniel Zhang også har været finansdirektør hos den kinesiske handelsplatform Taobao. Jack Ma har efter sigende tidligere sagt, at finansdirektører sjældent bliver gode topchefer. Men måske er Zhang undtagelsen, der bekræfter reglen i Jack Ma's optik.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere