Artikel top billede

Netcompany vinder fire-årigt udbud som driftleverandør for Statens It

Statens It har valgt Netcompany til at stå for en række driftopgaver for Borger.dk de kommende fire år.

Det bliver Netcompnay, der de kommende fire år skal stå for driften af Borger.dk.

Det står klart efter, at Statens It netop har offentliggjort, at virksomheden har vundet et såkaldt miniudbud om driften af Borger.dk.

Læs også: Netcompany brager frem som leverandør til det offentlige: Tredobler omsætningen og nærmer sig en halv milliard kroner årligt

“Vi er glade for det resultat vi – i et tæt og produktivt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen - har opnået med det første miniudbud på driftsrammeaftalen. Vi ser frem til samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany IT and business consulting A/S om transition og efterfølgende drift af Borger.dk,” udtaler Søren Ulrich Vulff, vicedirektør i Statens It, i en pressemeddelelse.

Statens It oplyser ikke noget om, hvad prisen på udbuddet lyder på men altså kun, at aftalen løber over de næste fire år.

Udbuddet er det første miniudbud, der er indgået på den såkaldte it-driftsrammeaftale. Den omfatter i alt seks leverandører, der tæller Atos lT Solutions, CGI Danmark, DXC technology, Fujitsu, KMD og nu altså også Netcompany.

“Den nye driftsrammeaftale bringer Statens It's kunder et strategisk skridt fremad og skaber gode rammer for konkurrence og effektivt leverandørsamarbejde. Den nye generation af driftsaftaler vil desuden også kunne bidrage til overholdelse af kravene i persondataforordningen,” siger Søren Ulrich i meddelelsen.

Læs også:

Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Netcompany har it-branchens gladeste medarbejdere: Her går du ikke på arbejde – du bliver sendt på en mission
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?