Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Netcompany vinder fire-årigt udbud som driftleverandør for Statens It

Statens It har valgt Netcompany til at stå for en række driftopgaver for Borger.dk de kommende fire år.

Det bliver Netcompnay, der de kommende fire år skal stå for driften af Borger.dk.

Det står klart efter, at Statens It netop har offentliggjort, at virksomheden har vundet et såkaldt miniudbud om driften af Borger.dk.

Læs også: Netcompany brager frem som leverandør til det offentlige: Tredobler omsætningen og nærmer sig en halv milliard kroner årligt

“Vi er glade for det resultat vi – i et tæt og produktivt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen - har opnået med det første miniudbud på driftsrammeaftalen. Vi ser frem til samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany IT and business consulting A/S om transition og efterfølgende drift af Borger.dk,” udtaler Søren Ulrich Vulff, vicedirektør i Statens It, i en pressemeddelelse.

Statens It oplyser ikke noget om, hvad prisen på udbuddet lyder på men altså kun, at aftalen løber over de næste fire år.

Udbuddet er det første miniudbud, der er indgået på den såkaldte it-driftsrammeaftale. Den omfatter i alt seks leverandører, der tæller Atos lT Solutions, CGI Danmark, DXC technology, Fujitsu, KMD og nu altså også Netcompany.

“Den nye driftsrammeaftale bringer Statens It's kunder et strategisk skridt fremad og skaber gode rammer for konkurrence og effektivt leverandørsamarbejde. Den nye generation af driftsaftaler vil desuden også kunne bidrage til overholdelse af kravene i persondataforordningen,” siger Søren Ulrich i meddelelsen.

Læs også:

Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Netcompany har it-branchens gladeste medarbejdere: Her går du ikke på arbejde – du bliver sendt på en mission
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.