Artikel top billede

Netcompany vinder fire-årigt udbud som driftleverandør for Statens It

Statens It har valgt Netcompany til at stå for en række driftopgaver for Borger.dk de kommende fire år.

Det bliver Netcompnay, der de kommende fire år skal stå for driften af Borger.dk.

Det står klart efter, at Statens It netop har offentliggjort, at virksomheden har vundet et såkaldt miniudbud om driften af Borger.dk.

Læs også: Netcompany brager frem som leverandør til det offentlige: Tredobler omsætningen og nærmer sig en halv milliard kroner årligt

“Vi er glade for det resultat vi – i et tæt og produktivt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsen - har opnået med det første miniudbud på driftsrammeaftalen. Vi ser frem til samarbejdet med Digitaliseringsstyrelsen og Netcompany IT and business consulting A/S om transition og efterfølgende drift af Borger.dk,” udtaler Søren Ulrich Vulff, vicedirektør i Statens It, i en pressemeddelelse.

Statens It oplyser ikke noget om, hvad prisen på udbuddet lyder på men altså kun, at aftalen løber over de næste fire år.

Udbuddet er det første miniudbud, der er indgået på den såkaldte it-driftsrammeaftale. Den omfatter i alt seks leverandører, der tæller Atos lT Solutions, CGI Danmark, DXC technology, Fujitsu, KMD og nu altså også Netcompany.

“Den nye driftsrammeaftale bringer Statens It's kunder et strategisk skridt fremad og skaber gode rammer for konkurrence og effektivt leverandørsamarbejde. Den nye generation af driftsaftaler vil desuden også kunne bidrage til overholdelse af kravene i persondataforordningen,” siger Søren Ulrich i meddelelsen.

Læs også:

Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet

Netcompany har it-branchens gladeste medarbejdere: Her går du ikke på arbejde – du bliver sendt på en mission
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere