Artikel top billede

Peter Winther-Schmidt, administrerende direktør for DXC Technology i Danmark. Foto: Christoffer Lund-Hansen

EG-forretning er "den manglende brik" i puslespillet for DXC Technology: Her er planerne

Interview: Med opkøbet af EG's serviceforretning øger DXC Technology selskabets danske kræfter til at eksekvere på virksomhedens globale tilbud. Det er den plan, der skal hjælpe med at rette op mange års dramatisk fald i væksten. "Med den nærhed, de kompetencer og dygtige medarbejdere, EG kommer med, kan vi i højere grad opskalere med vores globale kompetencer. Derved kan vi få skabt den vækstsynergi," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Indblik i DXC Technology's planer med opkøbet af EG's serviceforretning
  • Se hvordan opkøbet DXC Technology vil vende den nedadgående vækstkurve
  • Bliv klogere på hvilke udfordringer der vil være med integrationen af de to virksomheder
  • Find ud af hvorfor DXC Technology er ikke interesseret i at overtage hele EG-forretningen
1.032
5:15 min
Først købte DXC Technology it-konsulenthuset BusinessNow i begyndelsen af november, og fredag fortsatte selskabet så den ekspansive strategi med opkøbet af EG's serviceforretning.

Selskabet, der opstod i 2017 efter en fusion mellem HP Enterprise og CSC, har været i massiv vækstkrise i flere år, hvor virksomheden alene i de seneste tre år har tabt mere end 1,5 milliarder kroner.

Derfor skal den nedadgående vækstkurve knækkes hurtigst muligt, og her spiller opkøbet af EG's serviceforretning en nøglerolle.

Det nye forretningsben skal nemlig sørge for, at virksomhedens globale tilbud i højere grad slår igennem på det danske marked.

Peter Winther-Schmidt, topchef for DXC Technology i Danmark, kalder over for Computerworld det nye opkøb for "den manglende brik i puslespillet".

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter