Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

Amazon vil skabe tusvindvis af nye arbejdspladser i Storbritannien trods brexit

Mens flere virksomheder trækker sig ud af Storbritannien forud for brexit, vil Amazon fortsat opruste massivt på de britiske øer.

Selvom stribevis af virksomheder i disse måneder drosler ned for aktiviterne i Storbritannien på grund af brexit, der efter planen træder i kraft 29. marts, gælder det ikke for Amazon.

Det amerikanske selskab, der i 2018 oprettede 2.500 nye britiske arbejdspladser, fortsætter mandskabsoprustningen på de britiske øer.

Med bare 31 dage til, at Storbritannien forlader EU, melder Amazon, at selskabet over de næste to år vil tilføje mere end 1.000 nye lærepladser til selskabets lokationer over hele Storbritannien.

Det skriver Reuters.

Læs også: 40 robotter på kæmpelager hjælper kendt dansk webshop med at runde en milliard i omsætning: "Folk faldt over hinanden, og varerne blev proppet ind på hylderne"

Nærmere sig 30.000 britiske arbejdspladser

Dermed nærmer Amazon sig langsomt 30.000 ansatte i Storbritannien.

Lige nu har selskabet lidt over 27.500 ansatte på de britiske øer.

De britiske medarbejdere er fordelt på Amazons britiske hovedkontor i London samt tre udviklingscentre i London, Cambridge og den skotske hovedstad Edinburgh.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere